HipstaCase laat de iPhone 4 op een oude camera lijken

De HipstaCase iPhone-cover speelt in op de hype van fotofilters en nostalgische cameralenzen en -effecten op de iPhone. De hoes transformeert Apples telefoon in een oude camera en geeft tevens ondersteuning voor een tripod.

HipstaCase voor de iPhone 4Werp een blik op het succes van Instagram en Hipstamatic en je ziet: fotofilters zijn weer helemaal ‘hot’ dankzij de iPhone. Dat is bureau Agent 18 ook opgevallen. Zij maakten de Hipstacase voor de iPhone 4 in samenwerking met Hipstamatic zelf. De hoes geeft de iPhone 4 het uiterlijk van een ouderwetse camera (van enigszins goedkoop plastic) en veinst een lens, een flitser en een gat om doorheen te kijken. Toch is het niet alleen maar opsmuk; de cover van 40 dollar heeft ook nog een handigheidje.

De onderkant van de ‘lens’ heeft namelijk een klein gaatje waarin je een meegeleverd aansluitstuk kan drukken. Door dat stukje kun je de iPhone makkelijk op een statief of andere camerastandaard bevestigen. De statief zoals op de afbeelding hieronder en -boven wordt niet meegeleverd, maar je krijgt er wel een koordje bij waarmee je de telefoon, pardon, ouderwetse camera kan vasthouden.

HipstaCase instructies in tripod zetten

De hoes kost omgerekend 26,88 euro zonder verzendkosten en is leverbaar vanaf 5 mei. Om het te kopen, heb je een account nodig bij Agent18 of Hipstamart, die de hoes beide verkopen. Als een plastic hoes niet helemaal je ding is, is dit Leica i9-project misschien iets.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 april 2011, 17:21
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerpen camera, hipstamatic, statief

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.