Hayu voor iOS

Streamingdienst Hayu voor reality tv-series gestart in Nederland en België

Ben je gek op The Real Housewives en Keeping Up With The Kardashians, dan kun je vanaf nu eindeloos naar je favoriete realityseries kijken. De streamingdienst Hayu is namelijk van start gegaan met apps voor desktop, iPhone en iPad.

Hayu is onderdeel van NBCUniversal en biedt meer dan 150 titels binnen het genre van reality tv-series. In de VS is Hayu al langer een populaire dienst om op de hoogte te blijven van het leven van de realitysterren. De streamingdienst ging twee weken geleden live in Canada, nadat eerder de uitrol naar het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Australië en de Scandinavische landen was gestart. Nu zijn Nederland, België en Luxemburg aan de beurt.

Realityseries kijken met Hayu

Je kunt kiezen uit meer dan 5.000 afleveringen van 150 shows, waaronder ook The Millionaire Matchmaker, Jersey Shore en Topchef. Elk jaar wordt het aanbod verder uitgebreid met meer dan 750 nieuwe afleveringen.

Hayu voor iOS

De meeste series zijn volgens het bedrijf meteen in Nederland te zien, zodra ze in de VS in première gaan. Dat is wel een verschil met het aanbod van tv-series in de iTunes Store. Zo kun je wel losse afleveringen of complete seizoenen van The Real Housewives aanschaffen, maar dat werkt alleen in de Amerikaanse iTunes Store. In Nederland en België zijn nog steeds geen tv-series verkrijgbaar.

Hayu reality tv met The Kardashians

Om de tv-series te kijken heb je de keuze uit de desktop, smartphone of tablet. Je kunt daarmee de afleveringen en complete seizoenen downloaden om offline te kijken. Proberen is de eerste maand gratis, daarna betaal je €5,99 per maand.

Hayu voor iOS

Meer weten over andere streaming videodiensten voor iOS? We hebben een overzicht gemaakt met de belangrijkste plus- en minpunten:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 december 2018, 9:44
Categorie Diensten
Onderwerpen streaming, tv-series
5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.