Groot succes voor MySaver iPhone-kabelbeschermer op Kickstarter

Het Kickstarter-project MySaver, dat een bescherming voor de uiteindes van Apple-kabels biedt, is een doorslaand succes. De stukjes beschermend plastic voor de iPhone heeft veel investeerders verzameld.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Kapotte kabels van de iPhone en iPadWe hebben het zelf nog niet voor elkaar gekregen met onze kabels, maar blijkbaar is het ‘knakken’ van de iPhone-oplaadkabels een probleem waardoor veel mensen geteisterd worden. Het Kickstarter-project MySaver waar we onlangs al over schreven, is binnen no-time gefinancierd. MySaver biedt investeerders tegen geringe betaling een eenvoudige beschermhoes voor hun kabels. Door het succes van het Kickstarter-project zullen de kleurige beschermstukjes binnenkort op de markt verschijnen.

De mensen die via de Amerikaanse website Kickstarter meebetalen aan de realisatie van MySaver, krijgen al een beschermstukje voor beide kanten van de kabel vanaf 8 dollar. Voor ons Europeanen bedraagt die prijs 12 dollar vanwege de verzendkosten, wat omgerekend weer neerkomt op 8,35 euro. Dat zijn de prijzen van de zogenaamde DIY-versie, waarbij je alleen de aansluitstukjes krijgt die je om de uiteindes van de kabel heen klikt. Voor 25 dollar (iets meer dan 17 euro) is er ook een MySaver Pro, waarbij je zelfs een geheel nieuwe oplaadkabel met sterke uiteindes opgestuurd krijgt. De winkelwaardes van de handigheid zullen iets hoger worden, valt te lezen op de Kickstarter-website. Het succes van het project is daarmee echter al een beetje verklaard: 17 euro is een nette prijs voor een goede, gloednieuwe oplaadkabel voor de iPhone en houdt blijkbaar dus niet lang stand.

Het idee voor de MySaver komt van ondernemer Thomas Lehman uit Brooklyn, New York, die zich bezighoudt met het reparen van beschadigde iPhones en al heel wat gehavende kabels voorbij zag komen. De bescherming is leverbaar in vijf kleuren die overeen komen met de kleuren van de Smart Cover die Apple verkoopt voor de iPad 2. Het zijn zilver-grijs, fluor-groen, roze, lichtblauw en de kleur die aan ons land verbonden wordt.

Directe link: MySaver op Kickstarter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 augustus 2011, 16:49
Categorie Accessoires
Onderwerpen bescherming, hoesje, kabels, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.