Griffin maakt stylus voor iPhone-scherm

Griffin heeft een stylus voor iPhone en iPad uitgebracht, waarmee je preciezer het scherm en bepaalde apps kunt bedienen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

griffin stylus
Griffin heeft een stylus laten ontwikkelen, die is aangepast voor het scherm van de iPhone, iPad en andere apparaten met aanraakgevoelige schermen.

De stylus kost €19,95 en is geschikt voor elk type iPhone. Het zachte uiteinde van de pen imiteert de eigenschappen van je vinger en voorkomt dat er vingerafdrukken op je scherm komen. Bovendien is zo’n stylus bij het tekenen en schrijven op het scherm veel preciezer dan je (toch wat dikkere) vingers. De stylus is voorzien van een geïntegreerde clip om in je binnenzak of aan een case vast te haken. Geschikt voor links- en rechtshandig gebruik.

griffin ipad

Het omni-directionele uiteinde van de stylus past zich aan je schrijfstijl aan en maakt geen krassen op je scherm. Helemaal nieuw is een dergelijk product natuurlijk niet, dus het is eigenlijk vreemd dat Griffin er zo lang over heeft gedaan om nu eindelijk met een dergelijke stylus te kopen. Ten1 brengt ze al zo’n twee jaar op de markt.

Te koop via: iPhoneclub-shop
Meer info: Griffin Stylus

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 november 2010, 15:22
Categorie Accessoires
Onderwerpen griffin, scherm, stylus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.