Griffin brengt Reflect en Courier iPhone-cases uit

Griffin brengt twee nieuwe cases voor de iPhone uit: een polycarbonaat hardcase met spiegeleffect (Reflect) en een zachte case die op fietskoeriers is geïnspireerd (Courier).

Griffin Reflect case for iPhoneZe zijn per direct verkrijgbaar: de Griffin Reflect en Courier beschermhoesjes voor de iPhone. Reflect is een polycarbonaat hardcase met metallic laagje, waardoor het effect van een spiegel ontstaat. De achterzijde van de Griffin Reflect ($24,99) is voorzien van een matzwart rubberlaagje, voor extra grip. De Courier heeft een heel andere vormgeving: het is een soort draagzak met een flinke haak aan de bovenzijde, waarmee je de case aan een tas of kledingstuk kunt vasthaken.

Griffin Courier for iPhoneInspiratie voor de Courier kreeg Griffin van de fietskoeriers, die door weer en wind moeten om hun pakjes af te leveren. In de case is een verborgen ritssluiting met opbergruimte voor sleutels, geld, ID-kaart en andere kleine spullen. Er is ook nog ruimte om een laadkabel en headset mee te nemen. Aan de buitenkant zitten reflecterende accenten, zodat je tijdens het fietsen (of wandelen) goed opvalt. Behalve voor de iPhone is de Griffin Courier ($34,95) ook verkrijgbaar voor iPod classic, iPod video en iPod touch.

Meer info: Griffin

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 februari 2008, 17:40
Categorie Accessoires
Onderwerpen griffin, hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.