[X]SELFIE

Goede Tijden, Slechte Tijden-app ook echt te downloaden

De [X]SELFIE-app die in Goede Tijden, Slechte Tijden werd gelanceerd is in het echt te downloaden. Door selfies te maken kun je prijzen winnen.
Sander Kleijn - · Laatst bijgewerkt:

[X]SELFIEVolg je Goede Tijden, Slechte Tijden trouw elke dag op de buis? Dan heb je vast wel gezien hoe Lucas Sanders (Ferry Doedens) en Vincent Muller (Oscar Aerts) gisteravond de app [X]SELFIE lanceerden in de serie. De twee soap-personages spelen app-ontwikkelaars en hebben in de serie onverwachts succes met hun selfie-app. De app is nu ook buiten de serie te downloaden als échte iOS-app.

De [X]SELFIE-app is ontwikkeld door Endemol en RTL Digital Media. In de app worden spelers uitgedaagd om selfie-opdrachten te vervullen. Je kunt ook zelf opdrachten verzinnen en die aan je vrienden sturen. Voltooi je een opdracht, dan verdien je punten. Daarnaast is je puntenaantal afhankelijk van het aantal likes die je met je selfie binnenhaalt. De winnaars van de opdrachten kunnen ook échte prijzen winnen.

[X]SELFIE is overigens niet de eerste GTST-app. Eerder lanceerde de soap Wie Is Tim? in 2012 en Spring Levend in 2013. Vorig jaar kwamen daar de GTST Quiz– en de GTST 5000-app bij.

[X]SELFIE downloaden

[X]SELFIE is alleen geoptimaliseerd voor de iPhone.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 april 2015, 10:03
Categorie Apps
Onderwerpen selfie, televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.