Spring Levend: nieuwe GTST-app voor iPhone komt op 4 juli uit

De nieuwe GTST-app Spring Levend voor iPhone komt volgende week uit. Met de app kunnen fans de cliffhanger ontrafelen.

GTST Spring LevendDe nieuwe Spring Levend app van televisiesoap Goede Tijden Slechte Tijden zal op 4 juli, een dag voor het einde van het GTST-seizoen, in de App Store verschijnen. De gratis app is bedoeld om fans door een soaploze zomer te heen te helpen, met een speurtocht die start waar de cliffhanger de kijkers heeft achtergelaten. Ditmaal draait de app om de vraag: “Voor welke inwoner van Meerdijk slaat het noodlot toe tijdens de gezamenlijke parachutesprong?”. Die vraag moeten trouwe kijkers zien te beantwoorden.

In de app ontvangen gebruikers op maandag, woensdag, vrijdag en zondag informatie om het mysterie verder op te lossen. Daarnaast biedt de app allerlei beelden en informatie die de parachutesprong in een ander licht stellen. Sommige informatie moet via spelletjes of codes worden ontgrendeld. Die codes zijn door heel Nderland “verstopt”. Je kunt ze vinden op televisie, op de radio, online, in kranten en op andere locaties in Nederland. Met het ontgrendelen van informatie kun je wekelijks een badge verdienen. Wie alle badges heeft verzameld maakt kans op een GTST-gerelateerde prijs. Zo kun je winnen dat een nieuw personage jouw naam gaat dragen, maar ook een acteerworkshop van Joep Sertons, figureren in de 5000ste aflevering of een GTST make-over. Daarnaast wordt wekelijks een prijs uitgeloofd aan de speler met de meeste punten.

GTST bracht vorig zomer ook een app uit, genaamd “Wie is Tim?”. Die app stond in de eerste week meteen op nummer-1 van gratis apps in de App Store. De uitzending met de cliffhanger is te zien op vrijdag 5 juli, tussen 20.00 uur en 20.30 uur bij RTL 4.

Spring LevendSpring Levend raadselBeeldmateriaal GTST Spring Levend

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juni 2013, 11:09
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerpen gtst, speurtocht, televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.