iPhone 7 gitzwart met krasjes op de achterkant.

Zo ziet een gitzwarte iPhone 7 er na een paar maanden gebruik uit

Het was al bekend dat de gitzwarte iPhone 7 wat meer krasgevoelig is dan andere modellen, maar hoe ziet deze glimmende iPhone 7 er na een paar maanden gebruik uit?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

De gitzwarte glimmende iPhone 7 is één van de twee nieuwe kleuren die Apple in september aan de iPhone-lineup toegevoegd had. Apple was echter vrij duidelijk dat de Jet Black iPhone er op den duur een stukje doffer uit kan gaan zien. Apple raadde dan ook aan om gebruik te maken van een hoesje als je deze gebruikssporen tegen wilde gaan. Maar hoe ziet een iPhone eruit van mensen die dit advies genegeerd hebben? Op Reddit hebben enkele iPhone 7-bezitters zich gemeld en is te zien hoe een gitzwarte iPhone 7 er na een paar maanden gebruik uit kan gaan zien.

Gitzwarte iPhone 7: flink wat krassen

Iedere iPhone-bezitter gaat anders om met zijn of haar toestel. De ene gebruiker gebruikt hem bijna met zijde zachte handschoenen, terwijl de ander er wat minder zuinig mee om gaat. De gitzwarte iPhone 7 staat er echter om bekend dat deze gevoeliger is voor slijtageplekken dan andere iPhone-kleuren. Onderstaande gebruiker heeft al sinds de lancering een gitzwarte variant van de iPhone 7 en dit exemplaar laat veel krasjes en gebruikssporen zien. Niet alleen bij de randen zijn krasjes te zien, maar ook op het vlakke oppervlak zijn beschadigingen in de juiste belichting goed zichtbaar. Ook de dofheid waar Apple zelf over spreekt, komt in deze foto duidelijk naar voren.

iPhone 7 gitzwart met krasjes op de achterkant.

Onderstaande gitzwarte iPhone 7 is echter slechts twee weken oud, maar vertoont nu al de nodige slijtage plekken. Vooral rond de randen en de antennelijnen zijn krasjes goed te zien, terwijl de schade op het aluminium zelf wat minder zichtbaar is. Ook bij de cameralens, precies het deel van de iPhone dat een stukje uitsteekt, zijn veel beschadigingen zien.

iPhone 7 gitzwart met krasjes op de zijkant.

iPhone 7 Jet Black: krasjes door sleutels

Een extremer voorbeeld is te zien in onderstaande foto. Hoewel de gebruiker zegt dat hij de iPhone 7 nog wel eens in dezelfde broekzak als zijn sleutels stopt, geeft dit wel aan hoe opzichtig de krasjes op een gitzwarte iPhone 7 kunnen zijn. Ook wordt dit desbetreffende toestel vaak over de tafel geschoven. Om de krasjes en beschadigingen te benadrukken, heeft de eigenaar een filter op de foto gebruikt.

iPhone 7 gitzwart met krasjes op de achterkant.

In alle gevallen is te zien dat de gitzwarte iPhone 7 na verloop van tijd behoorlijk wat krasjes kan vertonen, maar er zijn ook gebruikers die zeggen wat minder last te hebben van dit soort gebruikssporen. Heb jij ook een gitzwarte iPhone 7 en ziet deze er bij jou ook zo uit of heb je er uit voorzorg toch maar een hoesje omheen gedaan?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 januari 2017, 10:30
Categorie iDevices
Onderwerpen iPhone 7, kleur
Device iPhone 7

Actuele iPhone 7 deals

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.