iCulture winactie: Mujjo double layered touchscreen gloves

Win de populaire Mujjo dubbellaags handschoenen! #winactie #10jaariCulture

We geven vandaag de Mujjo Double Layered Touchscreen Gloves weg tijdens de #10jaariCulture winactie. Maak jij kans op die mooie prijs?
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

iCulture winactie: Mujjo double layered touchscreen gloves

Het blijft nog wel een tijdje winters koud, dus een paar warme handschoenen komt goed van pas. Dat is precies wat je vandaag kunt winnen in onze #10jaariCulture winactie! We mogen twee paar van deze prachtige, praktische handschoenen weggeven die beschikbaar zijn gesteld door fabrikant Mujjo.

Mujjo-handschoenen: die wil je hebben!

De Mujjo Double Layered Touchscreen Gloves zijn zo populair dat ze vlak na onze review meteen waren uitverkocht. Misschien is het daardoor nog steeds niet gelukt om ze te bemachtigen, maar gelukkig heb je een extra kans via onze winactie. Twee winnaars kunnen de Mujjo dubbellaags handschoenen bemachtigen in de maten Small, Medium of Large. Ze hebben een adviesprijs van €34,95 per paar.

Mujjo-handschoenen met nopjes

Deze handschoenen zijn niet alleen warmte-isolerend, maar ze zijn ook geschikt voor het gebruik van je iPhone tijdens winterse omstandigheden. De complete handschoen is aanraakgevoelig, dus niet alleen de vingertoppen. En de vele nopjes aan de binnenkant zien er niet alleen hip uit, maar zorgen ook dat de iPhone niet uit je handen glipt.

We mogen namens Mujjo dus 2 paar Mujjo Double Layered Touchscreen Gloves weggeven.

Mujjo double layered touchscreen gloves

Let op dat je eventuele adblockers uitschakelt. De widget werkt anders niet. Werkt de link nog steeds niet? Probeer het dan op de desktop of via onze iCulture-app.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 januari 2017, 21:32
Categorie Accessoires
Onderwerpen #10jaariCulture, winactie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.