Gerucht: volgende generatie iPhone in drie versies

China Times heeft uit bronnen bij leveranciers vernomen dat er drie nieuwe versies van de iPhone aankomen: een EDGE-versie, een update van de huidige 3G-versie en een speciale uitvoering voor China.

iphone next generationDe China Times, wie leest ‘m niet? De Chineestalige krant beweert dat er drie modellen van de volgende generatie iPhone uitkomen. Eén ervan zal een budgetmodel met EDGE zijn. Ze zullen in juni te koop zijn en de volgende specificaties hebben: een 2,75G-model (EDGE), een vernieuwde 3G-versie en een speciale uitvoering voor de Chinese markt, waarschijnlijk bedoeld voor het CDMA-netwerk. De EDGE-versie zou dan ook budgetmodel moeten zijn, maar niet de al zo vaak besproken iPhone nano. De eerste productieronde zal 4 miljoen toestellen bedragen.

De Commercial Times baseert de geruchten op informatie die ze bij leveranciers hebben gekregen. Er circuleren al heel wat geruchten over nieuwe modellen: vorige week was er nog sprake van een junior- en senior-iPhone met een productievolume van 5 tot 6 miljoen en vlak daarvoor werden aanwijzingen gevonden voor twee nieuwe iPhones, twee iPods, een iProd en een iFPGA, waarvan we nog steeds niet weten wat het is.

Meer info: China Time (vertaald)
Via: Slashphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 april 2009, 18:49
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen 3G, cdma, china, edge, geruchten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.