Buy.com verkoopt simlockvrije iPhone 3G voor $799

De Amerikaanse webwinkel Buy.com heeft vanaf vandaag de iPhone 3G in een simlockvrije variant. Het is voor het eerst dat in de VS iPhones zonder simlock te koop zijn.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone kadoHet kopen van een iPhone in de VS doet bijna niemand meer: teveel gedoe, teveel regels, teveel beperkingen (zoals een simlock van AT&T). Maar bij Buy.com kun je vanaf vandaag terecht voor een originele simlockvrije iPhone met volledige Apple-garantie. Het is voor het eerst dat in de VS iPhones expliciet zonder simlock te koop zijn. “Apple iPhone 3G 16GB Never-Locked w/Full Apple Warranty” staat te lezen op de website. De iPhones zijn van origine simlockvrij en je kunt dan ook gewoon softwareupdates installeren.

Is het een goede deal? De 799 dollar die het 16GB-model moet kosten, zou omgerekend naar euro’s ongeveer 600 euro kosten. Dat is goedkoper dan de Belgische 16GB iPhone (615 euro) maar niet een tripje naar de VS waard. En met verzendkosten erbij ben je ook al snel 15 euro kwijt. Vergeleken met Nederlandse webwinkels is het een prima prijs: de meeste aanbieders rekenen minstens 700 euro voor een iPhone, alleen 2Call is goedkoper met 662 euro voor een zwarte 16GB iPhone 3G.

Meer info: Buy.com
Via: 9to5Mac
iphone buy.com

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 mei 2009, 2:53
Categorie Providers
Onderwerpen simlock, unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.