Reacties voor: Gerucht: OtterBox-hoes van de iPhone 4S laat andere plek volumeknop zien

Er is een iPhone 4S-hardcase hoes gelekt van merk OtterBox dat zich specialiseert in extreme protection-hoezen. De volumeknoppen bevinden zich nu aan de rechter kant van het toestel.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 39 reacties

  1. Naar mijn mening zijn er meer en meer aanwijzingen dat er toch echt maar één iPhone aankomt en dat is de 4S. Ik zie verder geen enkel onderdeel van de iPhone 5 naar buiten lekken alleen maar iPhone 4S onderdelen. Als Apple echt met een verrassing gaat komen dan hebben ze dit héél goed geheim gehouden.

  2. Die ‘4S’ op de verpakking is gefotoshopped…

  3. Apple komt wel degelijk met 2 toestellen op de markt.
    Dit is bevestigd door een top-medewerker van Apple zelf.

  4. @pommetje: Zijnde Al Gore, lid Raad van Bestuur, die zijn mond voorbij praatte.

  5. @Matthieu Calu: inderdaad, een lid van het raad van bestuur weet meestal heel weinig van nieuwe producten. Ze bewaken de koers van het bedrijf en de belangen van de aandeelhouders (tegen een hele vette vergoeding) maar ze houden zich echt niet bezig met de dagelijkse gang van zaken. Kortom Al Gore weet echt niet wat er precies uitkomt en hoe dat eruit ziet. Ik begin steeds meer te twijfelen of er wel een iPhone 5 aankomt. Alles wijst er nu steeds meer op dat we het met een spec bump moeten doen.

  6. tis wel spannend al dat gespeculeer, straks weten we hoe het echt zit, wat moeten we dan doen..??

  7. Origineel geplaatst door iDie ’4S’ op de verpakking is gefotoshopped…

    Klopt helemaal, 4S staat kaarsrecht t.o.v. de letters ervoor.

  8. Voor iedereen die denkt dat er alleen een iPhone 4S komt: Ik *DENK* dat Apple dat niet doet, simpelweg omdat ze dan ten onder gaan gezien de concurentie..

  9. Mensen het is een knopje op een telefoon
    Het leven gaat gewoon door

  10. @Row Rocka: Idd. Als Apple nu na bijna 1,5 jaar me afscheept met een upgrade van de iPhone 4 ben ik weg. Dat ze daar in Cupertino maar eens een voorbeeld nemen aan die Chinese arbeiders. Die weten wel wat werken is.

    Nee, dit is wel wat simpel gedacht. Degelijkheid moet ook ergens vandaan komen.

  11. @Frank van Manen: Jeetje man, je ( en vele met jou )doet net alsof het een plicht van Apple is om je te voorzien van een volledig vernieuwd en high tech toestel.
    Ik zie dat toch echt anders, het is aan jezelf om een voor jou zo goed mogelijk toestel te kopen, zowel wat uiterlijk, gebruikerservaring en wat specs betreft.
    Als Apple’s nieuwe phone daar niet aan voldoet dan ga je op zoek naar een phone die daar wel aan voldoet.
    Kan jou hen nou schelen WIE die phone maakt, als het voor jou maar de juiste phone is.
    Dat lijkt mij teminste de enige manier om een phone te kopen, de voor jou juiste telefoon, niet hopen op dat een fabrikant een redelijk toestel op de markt brengt.

  12. ik denk da apple met 2 toestellen ga komen volgens
    Al GORE toch zie hier.

  13. Origineel geplaatst door René
    Klopt helemaal, 4S staat kaarsrecht t.o.v. de letters ervoor.Origineel geplaatst door iDie ’4S’ op de verpakking is gefotoshopped…

    Als je goed kijkt kan je ook een vierkantje zien 🙂

  14. @WvB22: U weet kennelijk zeer weinig af van organisatiestructuren, u geeft aan dat het raad van bestuur geen inzage heeft in waarschijnlijk één van de meest belangrijke productbeslissingen in het bedrijf ? Het werk van het raad bestuur is JUIST zéér elementaire en belangrijke productbeslissingen nemen, inderdaad waarschijnlijk niet op technisch niveau, maar een nieuwe productlancering behoort absoluut wel ton hun takenpakket. Wellicht bent u in de war met de RvC oftewel raad van commissarisen.

  15. Ik kan me ook niet goed voorstellen dat er niet naast de iPhone 4s een nieuw model uitkomt.
    Zal mij ook helemaal niet verbazen wanneer we straks helemaal geen 30pins connector meer zullen aantreffen.
    Opladen kan toch gewoon net als de magic mouse draadloos, eventueel toch een micro USB erin. Hoe minder poorten in de iPhone hoe beter wat mij betreft.

    Nog heel eventjes en dan weten we het!

  16. Origineel geplaatst door Dennis
    Ik kan me ook niet goed voorstellen dat er niet naast de iPhone 4s een nieuw model uitkomt. Zal mij ook helemaal niet verbazen wanneer we straks helemaal geen 30pins connector meer zullen aantreffen. Opladen kan toch gewoon net als de magic mouse draadloos, en eventueel toch een micro USB erin. Hoe minder poorten in de iPhone hoe beter wat mij betreft! Nog heel eventjes en dan weten we het!

    Ik vind dit ook wel erg waarschijnlijk hoor omdat ze de iphone (lijkt mij, het is en blijft apple) de dunste op de markt willen maken.

  17. Haha, dit is gewoon de doos voor de hoes van de iPhone 4. zie deze doos.
    Blijkbaar staat daar niet de juiste hoes op afgebeeld. Of zouden ze toen al geweten hebben waar de volgende generatie iPhone de volume toetsen zou hebben en zich alvast hebben voorbereid 🙂

  18. Hoax!!! Dikke fotosoep, die S is er wel heel duidelijk in geplakt. Vergroot de foto maar even, dat zie je zo. Zit gewoon een geel blokje om de S. Haha mooie stunt hoor!

  19. @thespirit: je zegt het zelf al:

    “Jeetje man, je ( en vele met jou )doet net alsof het een plicht van Apple is om je te voorzien van een volledig vernieuwd en high tech toestel.”

    Die vele andere zijn wel mooi Apple’s omzet. Als ze een echt bedrijf zijn die uit is op omzet die weer ‘door het dak’ moet gaan, komen ze echt niet opdagen met een kleine upgrade van de iPhone 4.

    En het ís Apple’s plicht om (voor zichzelf als bedrijf) men te voorzien met een high tech smartphone.

    “Als Apple’s nieuwe phone daar niet aan voldoet dan ga je op zoek naar een phone die daar wel aan voldoet.
    Kan jou hen nou schelen WIE die phone maakt, als het voor jou maar de juiste phone is.”

    Ookal kan het hem niet schelen WIE de phone maakt, het kan Apple wel schelen dat ze zeker zijn dat mensen hun phones kopen en niet die van de concurrent. Of zie ik het nou helemaal verkeerd?

  20. Origineel geplaatst door René
    Klopt helemaal, 4S staat kaarsrecht t.o.v. de letters ervoor.

    Idd! Het perspectief klopt ook niet helemaal!

  21. @thespirit: Nee, ik verwacht dat Apple met een kick-ass toestel komt waarmee m’n twijfels om ook maar aan 1 andere telefoon te denken verdwenen zijn. Dat verwacht ik namelijk vanwege de prijs die ik ervoor neertel.

  22. Het leukste aan deze foto vind ik het logo van dit bedrijf 🙂

  23. @WvB22: Lol als je goed op let is het andersom.
    Er zijn veel maar dan ook maar veel meer geruchten dat er een iPhone 5 komt inplaats van 4S opvallend genoeg is er de laatste tijd veel geruchten over de 4S (laatste 1-3 weken?)
    Als je naar alle geruchten kijkt is het zeker dat apple met een vervanging voor de 4 komt en een opvolger.

  24. Origineel geplaatst door Frank van Manen
    @thespirit: Nee, ik verwacht dat Apple met een kick-ass toestel komt waarmee m’n twijfels om ook maar aan 1 andere telefoon te denken verdwenen zijn. Dat verwacht ik namelijk vanwege de prijs die ik ervoor neertel.

    ALS ze met een kick Ass toestel komen leg je daar graag het geld voor neer.

    Ik ook, maar komen ze daar niet mee en de concurent komt met een beter toestel, wat het geval zal zijn als je een magere 4s krijgt die enkel een rappere A5 krijgt en de 8 mp waar oesters het steeds maar over heeft dan word het voor mij toch echt een htc of zo voor € 500 en geen 4s voor € 700

  25. Leuke reclame voor je merk. Elk blog besteed er aandacht aan. Otterbox, otterbox, otterbox…

  26. Photoshop. Vergelijk de foto hierboven waar linksonder een duim in beeld staat met de foto van de iPhone 4 verpakking in de eerder genoemde link. 2010 is veranderd in 2011, en het itemnummer daar houd de fotograaf zijn duim voor. Scheelt weer een kwartiertje photoshoppen 🙂

  27. Zucht… Waar jullie je allemaal druk over kunnen maken zeg…

    Wacht toch gewoon af en kijk straks wat er gereleased is en kijk dan of je het gaat kopen of niet…

    Onee, het is een apple produkt dus dan kopen we het maar…

    Iedereen heeft een iPhone dus origineel ben je er al zeer zeker niet meer mee…

    Ik ben de laatste die zegt dat ze geen goede produkten hebben, maar bij Apple lachen ze zich dood met zoveel fanboys, want dat zijn de meeste toch echt wel hier

  28. Het begint wel een beetje een obsessie te worden he?

  29. ‘duidelijk een 4s’
    IPC weet hoe de toekomstige iphone eruit ziet, schrap de geruchten dan maar

  30. Blijkt dat otterbox er al 3 miljoen geproduceerd heeft, lijkt me niet echt een gokje van ze. Ben bang dat het toch een spec bump zal worden. De iphone 4 verkoopt nog steeds als een gek dus waarom zouden ze deze wijzigen, slechts een snellere processor is eigenlijk al voldoende samen met ios5 en icloud. Ik wacht nog ff op de nexus prime

  31. Had de persoon die dit heeft gephotoshopt er niet wat langer aan kunnen werken? Dit is echt amateurisme ten top…

  32. @pommetje: Ja, de iPhone 4s/5 en een iPhone 4 met 8 gig..

    Ik acht de kans vrij klein dat ze 2 volledig nieuwe toestellen op de markt gaan brengen. Apple heeft toch ook geen MacBook van 500 euro? En als ze een veel goedkopere iPhone uitbrengen snijden ze zichzelf in de vingers want dan koopt niemand een iPod touch meer…

  33. @Noëlle: In een iPod touch zit ook een 30 pins connector dus ik verwacht niet dat die veel problemen gaat geven bij het ‘afslanken’

  34. Op zich zou het logisch zijn dat de volumeknoppen verplaatst worden. Deze knop kun je straks ook gebruiken om een foto te maken.
    Bij een fototoestel zit deze knop vaak rechts of links boven.
    Als je dat nu bij een iPhone vier doet, dan zit de knop of linksonder, of je foto is verkeerd georiënteerd….
    Dus de verwachte iOS5 optie om de volumeknop te gebruiken om een foto te maken bevestigd eigenlijk een nieuwe plek voor de volumeknoppen

  35. Origineel geplaatst door Nessytje
    Photoshop. Vergelijk de foto hierboven waar linksonder een duim in beeld staat met de foto van de iPhone 4 verpakking in de eerder genoemde link. 2010 is veranderd in 2011, en het itemnummer daar houd de fotograaf zijn duim voor. Scheelt weer een kwartiertje photoshoppen

    De 11 staat ook paar pixels hoger dan de 20

  36. @thespirit: Heb je ergens wel gelijk in… Aan de andere kant dan ook weer niet: door hun app store en muziek ben je zowat verplicht om bij Apple te blijven. Mensen “investeren” via die apps in hun telefoon en hebben misschien al meer dan wat een iPhone kost gespendeerd aan apps. Als je dan overschakelt naar pakweg Android, ben je al je (duur)betaalde apps kwijt.

    Dus in die optiek is Apple wel verplicht om telkens een verbeterde telefoon op de markt te brengen. Gewoon omdat het de consument op die manier aan zich bindt. En daarom mag de consument wel veeleisend zijn.

    Just my 2 cents

  37. Hoe kom je er uberhuapt op dat het de volume knoppen zijn. Het is verdomme de helft van een hoesje :S – kan net zo goed een simcard slot zijn om maar iets achterlijks op te noemen. Denk je werkelijk dat Apple 3 maanden extra neemt voor een iPhone 4S? nope…. nieuwe iPhone

  38. Apple moet wel met een nieuw iPhone uitkomen willen ze de concurrentie bijblijven (qua hardware). Qua software blijft Apple koning, maar als ze alleen een A5 processor erin knallen en het uiterlijk vrijwel hetzelfde houden, dan is het weinig verbetering t.o.v. wat de concurrentie biedt.

  39. was ‘t ook niet zo dat Apple meer gewicht op software dan op hardware legde? iOS 5 is een heftige update, dus alleen een speedbumpje? 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.