Onderdelenfabrikant toont LCD-scherm en trilmotor van iPad 2

GlobalPartsDirect heeft een lcd-scherm en trilmotor voor de iPad op de website gezet, bedoeld voor de volgende generatie iPad.

ipad prototypeEen leverancier van onderdelen beweert te beschikken over een scherm voor de volgende generatie iPad. Het gaat om een LCD-scherm dat voor $218,19 aangeschaft kan worden. Het huidige scherm van de iPad is als onderdeel te krijgen voor $63,35 – het flinke prijsverschil zou daarbij te verklaren zijn vanwege de hogere resolutie. Eerder waren er al aanwijzingen dat de volgende generatie iPad een schermresolutie van 2048 x 1536 krijgt.


De onderdelenfabrikant verkoop ook een trilmotor voor de iPad 2 (OEM Apple iPad Vibrating Motor), die $9,99 moet kosten. De eerste generatie iPad heeft niet zo’n trilmotor. Mogelijk wil Apple de trilfunctie op de volgende generatie invoeren. Dit onderdeel is op voorraad, maar dat geldt niet voor het LCD-scherm, dat volgens de website van GlobalDirectParts ‘out of stock’ is. De productafbeeldingen zouden afgelopen weekend zijn toegevoegd, nadat geruchten over een scherm van 2048 x 1536 pixels losbarstten. Eerder publiceerde GlobalDirectParts een bijna zes minuten durende video van onderdelen van de iPhone 5 of de CDMA iPhone. Apple sommeerde YouTube toen om het filmpje offline te halen.

globaldirect ipad screen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.