Gamen op de iPhone met innoXplore iX-M20

De innoXplore iX-M20 is een gamehouder voor de iPhone met ingebouwde batterij en siliconen handgrepen. Handig om te gamen.

iX-M20 game controller De iX-M20 iPhone 4G Game Controller is een nieuw accessoire om op de iPhone een spelletje te kunnen spelen. Games zijn enorm populair op de iPhone, maar het nadeel is dat het veel batterijcapaciteit vergt. De gamecontroller van innoXplore bevat een interne batterij van 2000 mAh die de batterij van de iPhone tijdens het spelen oplaadt. Het accessoire heeft siliconen handgrepen voor betere grip.


Aan de achterkant van de houder zit een voetje, zodat je de houder ook op je bureau kunt zetten, bijvoorbeeld voor het afspelen van een diashow van foto’s. De iX-M20 heeft tweekanaals hifi-speakers (1,5 Watt), een microfoon-output en een mini usb-input. Een voorbereiding om te koppelen met auto- en fietshouders is ook aanwezig. Dit accessoire wordt in Nederland op de markt gebracht door distributeur DigiTrading en is verkrijgbaar bij diverse verkooppunten waar DigiTrading zaken mee doet. De adviesprijs is € 59,95 (incl. BTW).

Meer info op: innoXplore.com of bij DigiTrading

innoxplore

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 januari 2011, 15:39
Categorie Accessoires
15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.