Gerucht: ‘iPad Air 1 november ruim op voorraad’

Er zijn op vrijdag 1 november meer dan genoeg iPad Airs, aldus bronnen van MacRumors.

iPad Air spotlightOp vrijdag 1 november begint de verkoop van de iPad Air in een eerste groep landen, waaronder ook Nederland en België. Bij zo’n verkoopstart is het altijd de vraag hoeveel producten er exact in de winkel liggen. Raakt de iPad binnen een uur uitverkocht en moet je in de rij voor de Apple Store liggen? Of kun je later op de dag nog even binnenlopen om een iPad Air te scoren? Apple heeft nog geen distributiecijfers naar buiten gebracht, maar MacRumors heeft van bronnen verwikkeld met de iPad Air-verkoop gehoord dat er meer dan genoeg iPads zullen zijn.

Omdat er zoveel iPads beschikbaar zijn op 1 november, zou het bij sommige Apple Stores zelfs mogelijk zijn om online een reservering te plaatsen en de iPad in de winkel op te pikken. MacRumors is een Amerikaanse website, wat doet vermoeden dat de aangehaalde bronnen ook Amerikaans zijn. Nederland bevindt zich echter in dezelfde verkoopgolf als de VS, wat doet vermoeden dat de bevindingen van MacRumors ook slaan op Nederland.

Helemaal zeker over de hoeveelheid iPads zijn we pas op vrijdag 1 november, als de eerste reserveringskaarten aan wachtenden voor de Apple Store zijn uitgedeeld. In de nacht van donderdag op vrijdag zal vermoedelijk ook de online verkoop van de iPad Air starten. De iPad mini met retinascherm wordt pas vanaf eind november verkocht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 oktober 2013, 19:55
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp ipad air 2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.