Cleartones Pure: nieuwe reeks Nederlandse ringtones

Cleartones Pure is een ringtonepakket met 50 belgeluiden en 50 notificatiegeluiden, gemaakt door Nederlander Hugo Verweij.

Cleartones PureWe hebben al eens eerder aandacht besteed aan Nederlandse Hugo Verweij en zijn Cleartones – een reeks simpele ringtones voor je iPhone of andere telefoons. Hij heeft weer een nieuwe reeks weten te produceren die hij verkoopt onder de naam Cleartones Pure. Een pakket met 50 ringtones kost je 10 dollar, en je kunt ook 50 notificatiegeluiden voor 10 dollar kopen. Wil je alle 100 geluiden downloaden, dan kun je ook in één keer 17 dollar betalen.

Voordat je de aanschaf maakt, kun je op de Cleartones-website naar een voorproefje van alle ringtones en notificatiegeluiden luisteren. Alle geluiden in de nieuwe pakketten maken gebruik van het m4r-formaat, wat betekent dat je ze direct op je iPhone kunt gebruiken. Je hoeft ze alleen maar via iTunes te synchroniseren. Nieuwe ringtones kun je instellen via Instellingen > Geluiden.

Ben je niet bereid om te betalen voor een nieuw ringtonepakket, dan is het ook mogelijk om een probeerversie te downloaden. Door in te loggen met je Twitteraccount en een reclametweet te versturen, mag je een pakket met twee ringtones uit alle beschikbare sets downloaden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 oktober 2013, 21:02
Categorie iOS
Onderwerp ringtones

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.