Gerucht: firmware 3.1 geeft providers extra functionaliteit

Er doen geruchten de ronde dat de firmwareversie 3.1 voor de iPhone een aantal nieuwe diensten met zich meebrengt voor mobiele providers.

iPhone firmware 3.1Er doen geruchten de ronde dat de firmwareversie 3.1 voor de iPhone een aantal nieuwe diensten met zich meebrengt voor mobiele providers. De diensten zouden de klanttevredenheid ten goede moeten komen. Er wordt vooralsnog alleen gesproken over specifieke AT&T-functionaliteit, maar mochten de geruchten op waarheid berusten dan deze functionaliteit ook wel eens door T-Mobile overgenomen kunnen worden.

AT&T zou een nieuwe mogelijkheid krijgen onder Settings > Phone met de naam Overage Alert. Overage Alert zou door middel van pushnotificatie de klant waarschuwen wanneer hij de limiet van belminuten of sms-berichten van zijn tariefplan bereikt heeft. Deze functionaliteit zou ook handig zijn bij andere providers, zoals T-Mobile.

De andere wijziging is minder spannend: de nieuwe firmware zou het mogelijk maken de AT&T-welkomstboodschap van Visual Voicemail uit te schakelen.

Bron: iSpazio

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 september 2009, 14:19
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen abonnementen, firmware, voicemail

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.