T-Mobile treft coulance-regeling omtrent belstatus

Na veel problemen omtrent de internettool Belstatus van T-Mobile heeft Radar veel klachten hierover gehad. Na contact te hebben gezocht met T-Mobile hebben zij laten weten een coulance regeling te hebben getroffen.
Emiel Janson - · Laatst bijgewerkt:

belstatus t-mobileT-Mobile is al maanden aan het rommelen met de online dienst belstatus, waarmee het mogelijk was om te zien hoeveel sms’jes je al had verstuurd of minuten je al had gebeld. Hierdoor was het voor klanten beter mogelijk de kosten in de gaten te houden. Sinds T-Mobile de belstatus-dienst offline heeft gehaald is het voor klanten niet mogelijk de kosten in de gaten te houden; ze zouden daardoor onwetend buiten de bundel bellen of sms’en.

Eerder schreven wij al over de mogelijkheid voor 7 eurocent (eenmalig) een sms te krijgen als belstatus weer online is. Toch liet het Tros consumentenprogramma Radar in de uitzending gisteren weten veel klachten te hebben gekregen over het handelen van T-Mobile als het gaat om belstatus. Radar heeft hierover contact gezocht met T-Mobile, zij hebben laten weten een coulanceregeling te treffen. Mocht je sinds belstatus offline is beduidend meer bellen en/of sms’en dan kom je in aanmerking 10 euro terug te krijgen van T-Mobile.

De klant die kan aantonen buiten zijn of haar bundel te hebben gebeld, kan een e-mail sturen naar belstatus@remove-this.t-mobile.nl. Een intern team van T-Mobile zal deze e-mails met voorrang afhandelen. Klanten worden individueel benaderd of ze in aanmerking komen voor de coulance. Als dat zo is krijgen zij een bedrag van 10 euro terug.

T-Mobile zal daartoe de maandelijkse belkosten van juli, augustus en september (maanden waarin de Belstatus niet beschikbaar is) vergelijken met de maanden daarvoor.
Kosten voor Bellen in het buitenland zullen niet meegenomen worden in de afweging. Deze kunnen namelijk niet ‘real time’ mee in de belstatus.

Aldus de website van consumentenprogramma Radar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:17
Categorieën iDevices, Providers
Onderwerpen belstatus, radar, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.