apple-watch-review-2

‘Apple Watch 2 verschijnt in 2016, krijgt scherm van LG’

De Apple Watch is nog niet in Nederland of België te koop, maar er zijn nu al geruchten over de Apple Watch 2.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

apple-watch-review-2De eerste generatie Apple Watch is nog niet verkrijgbaar in Nederland en België, maar er zijn nu al geruchten over een Apple Watch 2. Volgens bronnen van het Koreaanse MK News zal de Apple Watch 2 een scherm gemaakt door LG Display krijgen. De Apple Watch 2 wordt net als het huidige model voorzien van een OLED-scherm. In 2016 zal de Apple Watch 2 verschijnen.

Apple Watch 2 scherm gemaakt door LG

Uitgebreide technische details over de Apple Watch 2 worden niet genoemd. Dat is op zich te begrijpen: dit is één van de eerste geruchten over de nieuwe Apple Watch die voorbijkomt. De meeste geruchten zijn afkomstig van Apple’s productietak in Azië, maar deze bedrijven zijn op het moment nog druk bezig met de eerste Apple Watch.

MK News noemt wel één interessant detail: LG zou als enige schermen voor de Apple Watch mogen produceren. Daarmee zou Apple wegstappen van de gebruikelijke strategie om meerdere productiebedrijven tegelijk in te zetten voor een onderdeel. We moeten echter nog zien in hoeverre dit ook waar blijkt te zijn: omdat de productie van de Apple Watch 2 nog lang niet is begonnen, kan er nog van alles veranderen tijdens de onderhandelingen tussen Apple en LG Display.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 september 2015, 11:28
Categorie Geruchten
Onderwerp apple watch series 2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.