Uitgelicht
Bestel nu "Zo word je een iPhone Pro"met 5 euro korting
Toon of verberg de lijst met posts

Gerucht: Apple heeft alternatieve iPhone achter de hand

Apple zou een alternatieve iPhone achter de hand hebben om te lanceren, wanneer functies in het café-prototype toch niet haalbaar blijken.

iphone alternatiefIn een interview met de Taiwanese website Digitimes zegt een insider dat Apple een alternatieve iPhone achter de hand heeft. Het prototype dat in een café werd gevonden zou mogelijk problemen kunnen geven en Apple heeft dan de mogelijkheid om op het laatste moment nog een totaal andere iPhone uit de hoge hoed te toveren. Het zou daarbij gaan om een toestel met meer minder functionaliteit, waarbij de front-camera mogelijk ontbreekt. Op zich is het geen ongeloofwaardige theorie: in prototypes worden wel vaker zoveel mogelijk functies ingebouwd, waarvan er uiteindelijk maar een paar in het definitieve product terechtkomen.


Hetzelfde gebeurde eerder bij de iPod touch en de iPad: die bleken eerder ook ruimte voor een front-camera te bevatten, maar op het laatste moment werd besloten om die er toch niet in te bouwen.

Het iPhone-prototype staat intern bekend als de N90. Digitimes schrijft:

According to our sources, Apple actually has another product codenamed N91 for the project, which offers less change from previous iPhones compared with the N90. It’s a parallel product to back up the N90 in case there are major delays due to significant modifications in casing, display resolution, digital camera support and so forth.

Let op: de hier getoonde foto en video betreffen een volstrekt willekeurig iPhone-concept. We willen hiermee niet suggereren dat dit ‘de’ nieuwe iPhone is. Op YouTube zijn nog veel meer varianten te vinden.

Een ander bericht is ook de moeite waard: Boy Genius Report meldt via AT&T informatie te hebben ontvangen dat de volgende generatie iPhone al begin juni in de winkel komt, vlak nadat op 7 juni alle details op de WWDC zijn onthuld. Voorgaande jaren kwam de iPhone pas eind juni of in juli.

De prototypes en concepten voor alternatieve iPhones kunnen dus weer uit de kast. De afgelopen maanden is er al van alles verzonnen, waaronder deze (gezien door Michiel):

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Via: iPhone-ticker

Reacties: 100 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.