Genii: iPhone 5-case met muziekknoppen en notificatielampjes

De Genii is een iPhone-hoes met fysieke muziekknoppen op de zijkant. Notificatielampjes laten zien of je berichten hebt ontvangen.

Genii iPhone-caseDe Genii is een iPhone-hoes die een reeks knoppen aan de zijkant van je iPhone 5 toevoegt, waarmee je muziek kunt bedienen zonder dat je de bediening van je oordopjes of het touchscreen hoeft te gebruiken. Naast al deze knoppen vind je ook verschillend gekleurde LED-lampjes, die oplichten als je een bericht hebt gemist. Zo krijg je bij een gemist telefoontje een rood lampje en bij een gemist WhatsApp-bericht een groen notificatielicht.

De Genii geeft je extra knoppen en notificatiemogelijkheden voor je iPhone, maar de case maakt geen gebruik van een Lightning-poort om met je iPhone 5 te verbinden. In plaats daarvan is er gekozen voor Bluetooth 4.0 om de hoes draadloos op je iPhone aan te sluiten. Je kunt hierdoor bij het gebruik van de Genii gewoon kabels op je iPhone aansluiten, maar het betekent ook dat de case een aparte accu nodig heeft. Hierdoor is het gehele accessoire ook gelijk vrij dik aan de achterkant. De 1000mAh-batterij houdt het volgens de makers een week vol zonder opgeladen te worden.

Genii is een project op Kickstarter, wat betekent dat je geld moet doneren om de case in huis te halen. Een donatie van 54 pond (ongeveer 63 euro) verzekert je van de Genii, mits de makers het beoogde minimumbedrag van 250.000 pond (ongeveer 293.000 euro) inzamelen. Een nogal fors bedrag voor een Kickstarter-campagne, maar zoals bij andere projecten wordt het geld pas afgeschreven als het minimum bereikt is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juni 2013, 11:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen case, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.