FOX Sports NL iPad iPhone

FOX Sports NL voor iOS ondersteunt nu Chromecast

FOX Sports NL voor de iPhone en iPad ondersteunt nu de Google Chromecast, waardoor je de wedstrijden ook op tv kan kijken.

FOX Sports NL iPad iPhoneDe Nederlandse voetbal- en sportzender FOX Sports NL is nu ook op de Google Chromecast te bekijken. Een update van de iPhone- en iPad-app zorgt voor die ondersteuning. Dat betekent dat je nu je Chromecast mee kan nemen naar vrienden, hem daar in de televisie plugt en zo op groot scherm voetbal kan kijken bij vrienden door de wedstrijd vanaf je iPhone uit te zenden.


Het uitzenden kan echter alleen in Nederland. Begeeft je Wi-Fi-netwerk zich over de landsgrenzen, dan geeft FOX Sports NL geen thuis meer.

Wat je precies kan zien op het grote scherm met een Chromecast, hangt af van je abonnement. Zonder abonnement kan je video-interviews en meningen om wedstrijden heen kijken. Met een Eredivisie-abonnement bekijk je live wedstrijden, belangrijke wedstrijdfragmenten en samenvattingen met de applicatie. Om ook de internationale voetbal- en sportwedstrijden te zien, heb je een FOX Sports Totaal-abonnement nodig. Met ingang van deze update wordt het aantrekkelijker om een goedkoper FOX Sports GO-abonnement te nemen. Daarmee heb je alleen toegang tot de apps en niet de tv-kanalen, maar die kan je met een Chromecast dus ook op je tv bekijken. De wedstrijden konden al eerder op de Apple TV worden bekeken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.