Foto’s vermoedelijke iPad mini-achterkant opgedoken

NetEase heeft foto's van de mogelijke achterkant van de iPad mini gepubliceerd. De achterkant heeft ruimte voor de nieuwe, kleinere dockconnector.

iPad mini case 1De Chinese site NetEase heeft foto’s gepubliceerd van wat vermoedelijk de achterkant van de iPad mini is. De casing is van de binnen- en buitenkant te bekijken en heeft ruimte voor een kleinere dockconnector. Hierdoor sluit de achterkant goed aan op eerdere geruchten en gelekte hardware. Aan de onderkant zitten twee roosters voor de speakers, een ontwerp dat we bij de gelekte iPhone 5-onderdelen ook terug zien.

De achterkant in de foto’s lijkt van een Wi-Fi-model van de iPad mini. Een 3G-versie zou naar alle waarschijnlijkheid plek voor een simkaartslot aan de zijkant en een 3G-/4G-antenne aan de bovenkant hebben.

Dit is niet de eerste keer dat NetEase iets over de iPad mini naar buiten brengt. De site stelde in april nog dat de iPad mini in het derde kwartaal van 2012 verkocht zou worden, om te concurreren met onder andere Windows-tablets.

Geruchten wijzen inmiddels op de aankondiging van de iPad mini in oktober. Apple heeft de pers in september ook voor een evenement uitgenodigd, maar daarbij zou het vooral over de iPhone 5 gaan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 september 2012, 9:32
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.