Bestel nu alvast milieuvriendelijke iPhone 5-case

Het Amerikaanse bedrijf Grove heeft nu alvast een milieuvriendelijke case voor de iPhone 5 aangekondigd. Het bedrijf baseert zich zeer waarschijnlijk op geruchten.

iPhone 5 GroveNa verschillende hoesjes voor de iPhone 5 van Chinese fabrikanten, heeft ook het Amerikaanse Grove een speciale iPhone 5-case aangekondigd. Deze case is volledig gemaakt van natuurlijke producten en zou zomaar om de nieuwe iPhone geschoven kunnen worden. Het is vrij apart dat ze nu al de nieuwe iPhone-case introduceren: Apple moet de iPhone zelf namelijk nog aankondigen.

Vergis je niet: de kans is uiterst klein dat Grove meer weet over de iPhone 5 dan de gemiddelde iPhone-blogger. Het bedrijf lijkt slim op geruchten in te spelen door nu alvast een eigen case te introduceren. De getoonde afbeelding toont een iPhone die erg lijkt op het ontwerp dat in eerdere hardwarelekken voorbijkwam, maar is waarschijnlijk met de computer in elkaar gezet en nog niet geproduceerd. Het is op het moment namelijk alleen mogelijk om de iPhone-case te pre-orderen. Daarnaast staat er onderin het mailtje dat het uiteindelijke ontwerp van de case (lees: de iPhone) mogelijk anders in elkaar kan steken.

Grove is desalniettemin één van de eersten die een hoogwaardige case voor de nieuwe iPhone belooft. Daar moet je wel aardig voor betalen: de iPhone-case zal namelijk 59 dollar gaan kosten. Deze prijs zal na 30 september ook nog eens stijgen naar 79 dollar.

Tipgever: Willem Delrue

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 september 2012, 7:30
Categorie Accessoires
Onderwerp hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.