iStabilizer Monopod laat je van hogerop iPhone-foto’s maken

De iStabilizer Monopod is een stang waar je de iPhone bovenop kunt bevestigen. Hierdoor kun je een foto vanuit een hoger perspectief maken.

iStabilizer MonopodDe iStabilizer Monopod is een uitschuifbare stang waar je de iPhone bovenop kunt bevestigen. Hierdoor kun je de iPhone bijvoorbeeld in de lucht houden terwijl je een foto vanuit een hoog perspectief probeert te maken. Er zijn inmiddels al verschillende hulpmiddelen op de markt die hetzelfde bieden voor een gewone camera, maar de iStabilizer Monopod is gemaakt om bijvoorbeeld een iPhone vast te houden.

Bovenop de iStabilizer Monopod zit een speciale klem, waartussen je de iPhone kunt bevestigen. Vervolgens kun je de bovenkant van de monopod buigen, zodat je de camera naar boven of beneden kunt laten wijzen. Door de iPhone met 90 graden te kantelen kun je ook een foto van bijvoorbeeld jezelf maken vanaf een kleine afstand. Gebruik je de monopod niet, dan kun je de iPhone er weer van af halen en de stang in elkaar schuiven. Hierdoor zou hij bijvoorbeeld in je tas moeten passen.

De monopod heeft geen speciale knop aan de onderzijde van de stang. Je zult daarom apps zoals Camera+ moeten benutten om een zelfontspanner te gebruiken bij het maken van een foto. Je kunt de monopod ook gebruiken tijdens het filmen.

Heb je al een gewone monopod in huis, dan kun je deze via een omweg ook met je iPhone gebruiken. Hulpmiddelen zoals de Glif voegen een statiefhouder toe aan je iPhone, waardoor je hem kunt bevestigen op accessoires voor een gewone camera.

Je kunt de iStabilizer Monopod online bestellen voor $34,95. Reken daarbij ook op ongeveer 15 dollar aan verzendkosten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 september 2012, 9:50
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerp stabilisatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.