Foto’s van vermoedelijke iPad 5-bezel bevestigen smallere schermrand

Foto's van een iPad-bezel wijzen erop dat de 9,7-inch iPad een smallere schermrand krijgt. Foto's van Nowhereelse.fr bevestigen dat. De grote iPad neemt daarmee design-elementen van de iPad mini over en kan kleiner uitgevoerd worden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ipad-5-blancDe Franse website Nowhereelse.fr publiceert regelmatig onderdelen van Apple-producten die nog niet officieel zijn aangekondigd. Ze blijken het daarbij vaak juist te hebben. Vandaar dat gelekte foto’s van een volgende generatie iPad-bezel erop wijzen dat de zijranden smaller worden, net als bij de iPad mini. Er waren sinds januari al aanwijzingen dat de volgende generatie iPad design-elementen van de iPad mini zou overnemen. Daarbij ging het vooral om de smallere schermrand.

De nieuwe foto’s bevestigen dit. Apple zou op deze manier een kleinere tablet kunnen uitbrengen, die toch dezelfde schermdiameter van 9,7 inch houdt. De foto zou overigens ook afkomstig kunnen zijn van een iPad-kloon. Chinese klonenmakers gaan vaak meteen aan de slag met gelekte informatie, omdat er veel vraag is naar tablets die lijken op de iPad, maar een kleiner prijskaartje hebben.

ipad-5-facade

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 april 2013, 16:41
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen bezel, ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.