Foto’s tonen mock-ups van iPhone 5S en 5C

Mock-ups van de iPhone 5S en iPhone 5S zijn verschenen op een Vietnamese site. Ze tonen de plastic iPhone 5C en een iPhone 5S met 12-megapixelcamera.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone 5s 5cAls het om gelekte foto’s van nieuwe Apple-producten gaat, dan zijn er een paar websites die een aparte reputatie hebben: Nowhereelse in Frankrijk, Macotakara in Japan en Tinhte in Vietnam. Waar ze de foto’s vandaan halen is soms een raadsel: de ene keer van eigen bronnen, de andere keer van de Chinese blogdienst Weibo of een onbekend Chinees forum. De foto’s in dit artikel zijn afkomstig van Tinhte, die een aardige reputatie heeft als het gaat om mock-ups en onderdelen van nieuwe iPhones.

Het zou zomaar kunnen dat we straks in de rij liggen voor de iPhones die op deze foto’s te zien zijn. Tinhte zegt dat het mock-ups zijn van de volgende generatie iPhones. De foto’s tonen modellen van de iPhone 5S en iPhone 5C en zijn afkomstig van de Vietnamese accessoireleverancier PhukienGiare. zij gebruiken de plastic modellen om passende hoesjes te kunnen maken. Dezelfde bron onthulde eerder mock-ups van de iPad mini, die achteraf bleken te kloppen.

iPhone 5S: 12 megapixels en dubbele flitser

Bij de iPhone 5S klopt het design ongeveer met de huidige iPhone. Er zou een 12-megapixelcamera in zitten en een dubbele ledflitser. Dat leidt ook tot een iets andere plaatsing van de camera-onderdelen. Partners van de Vietnamese website zouden verteld hebben dat er 2GB geheugen in komt. Ook interessant om te bekijken: de iets gewijzigde Lightning-opening aan de onderkant (de behuizing is leeg, zoals te zien is aan het headsetgaatje):

iPhone_5S_iPhone_5C

iPhone_5S_iPhone_5C-7

iPhone 5C: plastic, zelfs de schroefjes

De tweede mock-up toont de iPhone 5C en is zoals verwacht uitgevoerd in (stijlvol?) plastic. Ook hier ziet de opening voor de Lightning-connector er anders uit, maar Tinhte weet niet of dat komt door designexperimenten van Apple of door afwijkingen in de mock-up. De schroefjes zijn ook iets groter. Deze plastic iPhone 5C heeft hetzelfde formaat als de iPhone 5 maar met iets rondere hoeken en plastic knoppen in plaats van aluminium. De plastic schroefjes zijn uit gemak aangebracht, omdat het de makers van dit plastic model alleen gaat om de ruwe vorm. In de echte iPhone 5C zullen ze ongetwijfeld worden vervangen door schroefjes van metaal.

iPhone_5S_iPhone_5C-31

iPhone_5S_iPhone_5C-9

Tenslotte nog een foto waar alle iPhones bij elkaar te zien zijn. De iPhone 5 is te herkennen aan een hoesje met leerstructuur.

iPhone_5S_iPhone_5C-21

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 augustus 2013, 17:22
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen iPhone 5c, iPhone 5s, mock-up

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.