iphone-6s-plus_1

Eerste foto’s van iPhone 6s Plus-scherm gelekt

De eerste foto's van onderdelen van de iPhone 6s Plus zijn gelekt. Naar verwachting gaat Apple dit jaar ook weer een grotere iPhone uitbrengen en de onderdelen daarvan bewijzen dat het uiterlijk nauwelijks verandert.

De afgelopen tijd hebben we regelmatig foto’s gezien van gelekte onderdelen van de iPhone 6s. Toch kun je er bijna zeker van zijn dat Apple dit jaar ook weer een grotere variant gaat uitbrengen – en die is nu ook op gelekte foto’s te zien. Ze zijn afkomstig van een Taiwanese website, die de hand wist te leggen op een scherm en frontpaneel. Voorzover we konden nagaan zijn dit de eerste foto’s van de iPhone 6s Plus, die zijn gelekt.

iphone-6s-plus_2

De foto’s werden gepubliceerd door Apple Club Taiwan, een online shop voor Apple-onderdelen, waar je ook regelmatig geruchten over Apple-producten kunt lezen (mits je de Taiwanese taal machtig bent of de vertaling van Google weet te ontcijferen). De website bevestigt dat dit scherm is voorzien van Force Touch-technologie. Op de foto’s is ook de chip te zien, die vermoedelijk de Force Touch-acties verwerkt. Deze zit op dezelfde plek als bij de iPhone 6s.

iphone-6s-plus_1

Net als bij de iPhone 6s zal ook de iPhone 6s Plus waarschijnlijk hetzelfde uiterlijk houden als z’n voorganger. Op de foto’s zijn in ieder geval geen wijzigingen te zien.

Op 9 september zal Apple de nieuwe iPhones onthullen, tijdens een media-evenement in San Francisco. De voorbereidingen daarvan zullen al op 4 september beginnen, dus we zullen binnenkort vermoedelijk ook de eerste foto’s zien van bouwwerken die nabij het Bill Graham Civil Center worden neergezet.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 september 2015, 13:40
Categorie Geruchten
Onderwerp iPhone 6s
Device iPhone 6s Plus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.