paypal-me

PayPal onthult PayPal.Me: snel betalen via persoonlijke url

PayPal heeft zojuist PayPal Me onthuld: een nieuwe manier om razendsnel geld over te maken via een persoonlijke URL. Ideaal voor vrienden en familie die jou nog geld verschuldigd zijn.

PayPal-me-iphones

PayPal heeft zojuist PayPal.Me beschikbaar gemaakt: een nieuwe manier van online betalen die vooral op snelheid en gebruikersgemak is gericht. Met PayPal.Me maak je een persoonlijke URL aan die vrienden, familie en klanten kunnen gebruiken om snel en gemakkelijk geld over te maken.

Om PayPal.Me te gebruiken heb je (uiteraard) een PayPal-account nodig, waarna het heel gemakkelijk is om een eigen PayPal.Me-link aan te maken via de website van de betaaldienst.

Gemakkelijk te delen betaal-link

Heb je de link aangemaakt, dan kun je hem direct delen met de mensen die nog geld aan jou verschuldigd zijn. Omdat het hier simpelweg om een URL gaat, kun je deze link in alle chat– en mail-apps versturen, van en naar ieder apparaat.

PayPal-Me

De ontvangers van de link kunnen vervolgens direct het bedrag invoeren en overmaken vanuit de browser waarmee ze de URL geopend hebben. Ook zij moeten hiervoor wel een eigen PayPal-account hebben.

Voor iedereen met PayPal te gebruiken

Het doel van PayPal.Me is om betalingen zo eenvoudig mogelijk te maken. Stuur op het einde van een avondje stappen snel een URL door in de groepschat van je vriendengroep, zodat iedereen direct het geld over kan maken van de rekening.

PayPal.Me is nu te gebruiken in Nederland, een eigen PayPal.Me-link maken kan via de website van PayPal.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 september 2015, 12:38
Categorie Diensten
Onderwerpen mobiel betalen, paypal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.