Fortune brengt e-book over Steve Jobs uit

All About Steve is een door Fortune gemaakte artikelbundel over Steve Jobs. De artikelen werden tussen 1988 en 2011 geschreven. Het e-book is verkrijgbaar via de Amazon Kindle Store.

All About SteveFortune, een bekend Amerikaans zakentijdschrift, brengt een boek over Apple’s voormalige CEO Steve Jobs uit. Het is niet een biografie, zoals het boek van Walter Isaacson dat in november in de winkels komt te liggen. Onder de naam All About Steve bundelt Fortune 17 artikelen die het blad tussen 1983 en 2011 over Jobs publiceerde. Op deze manier hoopt het blad een portret te schilderen van het Apple-icoon. Het boek is alleen digitaal te verkrijgen, maar wel makkelijk op de iPhone of iPad te lezen.

Steve Jobs is geen onbekende voor Fortune. In 2009 riep het blad hem nog uit tot de man van het decennium en in de beschrijving van het boek noemen ze hem zelfs de meest innovatieve zakenleider van onze tijd. In de artikelbundel licht het magazine uit wat Jobs heeft betekend voor computers, telefoons, films, muziek de retailmarkt en product design. Fortune is trots op de verzamelde schrijfsels: ze moeten allemaal het resultaat zijn van zwaar journalistiek werk.

All About Steve is enkel beschikbaar als e-book en te downloaden via Amazon’s Kindle Store. Hierdoor is hij ook op je iPhone of iPad te lezen: door de Kindle-app te downloaden en in te loggen met je Amazon-account worden al je gekochte boeken naar het apparaat toegestuurd. Het boek kost je 10,99 dollar, omgerekend zo’n 8 euro.

Het e-book komt zo’n twee maanden voordat Walter Isaacson’s biografie van Steve Jobs in de winkels ligt. Dit boek werd geschreven in samenwerking met Steve Jobs zelf, waardoor het een uitgebreide kijk in zijn leven moet worden.

Downloaden: Kindle (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 september 2011, 11:07
Categorie Apps
Onderwerpen amazon, biografie, kindle, steve jobs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.