Flitsmeister parkeren.

Flitsmeister laat je nu ook betaald parkeren vanuit de app

Flitsmeister heeft weer een nieuwe functie gekregen. Je kan namelijk nu ook parkeren met Flitsmeister. Met de nieuwe parkeerfunctie betaal je direct vanuit de app en kun je de parkeeractie eenvoudig stoppen.

Flitsmeister waarschuwt je al jaren voor flitsers op de weg en sinds een jaar kun je met Flitsmeister ook navigeren. Vanaf vandaag helpt Flitsmeister je ook met het zoeken van een parkeerplekje. Door je in de app van tevoren te registreren, hoef je niet meer naar de parkeermeter te lopen en te onthouden tot hoelang je kan blijven staan. Parkeren met Flitsmeister is vanaf nu beschikbaar.

Flitsmeister parkeren: direct vanuit de app

Flitsmeister werkt voor de parkeerfunctie samen met het Belgische parkeerbedrijf 4411. Om het te gebruiken moet je je dus wel eenmalig registreren bij 4411. Het registreren zelf is kosteloos en kan via het menu linksboven in de Flitsmeister-app. Wil je weten waar het parkeren via de app ondersteunt wordt, dan vind je op deze website een lijst met gemeenten.

Flitsmeister parkeren starten.

Je kan in Flitsmeister kosteloos meerdere kentekens registreren. Voor elke transactie rekent Flitsmeister €0,25 transactiekosten bovenop het normale tarief. Daarmee is Flitsmeister iets goedkoper dan andere parkeerapps voor je iPhone, zoals Parkmobile en Yellowbrick. Met de ANWB Onderweg-app kun al je parkeren vanaf €0,15 per parkeeractie. Betalen kan met creditcard of via een automatische incasso.

Nadat je je bestemming bereikt hebt, geeft Flitsmeister vanzelf aan of je de parkeeractie wil starten. Bij het wegrijden krijg je ook een waarschuwing dat je de parkeeractie moet stoppen. Dit gaat momenteel nog niet automatisch, maar staat wel op de planning. In de instellingen van de app heb je ook de mogelijkheid om meldingen in te stellen voor lopende parkeeracties. Je kan kiezen om elk kwartier, elk half uur, elk uur of elke twee uur een melding te krijgen.

Flitsmeister parkeren met lopende parkeeractie.

Later ook parkeergarages
Momenteel is het parkeren via Flitsmeister nog beperkt tot parkeren op straat. Flitsmeister laat aan ons weten dat er later nog ondersteuning toegevoegd wordt voor parkeergarages. Om de parkeerfunctie te kunnen gebruiken, hoef je geen nieuwe update te downloaden. De functie zit al in versie 9.4 die vorige week uit kwam. Het enige wat nodig is, is om de Flitsmeister-app opnieuw op te starten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 april 2019, 13:29
Categorie Apps
Onderwerp flitsmeister
17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.