FineWoven-case iPhone 15 na gebruik

Reacties voor: Apple’s reactie op FineWoven-klachten: ‘Prima materiaal’

Een interne memo van Apple aan winkelmedewerkers over de kwaliteit van FineWoven iPhone-hoesjes biedt weinig houvast. Medewerkers moeten blijven benadrukken dat het "luxe microtwill" is.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Ik heb het hoesje onlangs even in mijn handen gehad, maar bij een eerste oogopslag was al wel duidelijk dat dit hem niet ging worden. Het lijkt op een soort halffabrikaat van samengeperst karton in een onbestemde kleur. Derhalve voor het vertrouwde siliconenhoesje gekozen (waar ik heel tevreden mee ben).

  2. Ik snap de ophef niet helemaal. Ook de premium leren hoesjes van Apple zagen er in no time lelijk uit (krassen en vlekken). Dat was toen een feature.

    Ik heb voor mijn nieuwe iPhone 15 pro max een transparante apple hoes gekocht. Werkt perfect met magsafe.

  3. Gelukkig zijn er veel betere hoesjes van andere merken die aanzienlijk goedkoper zijn, dan de overgewaardeerde Apple hoesjes.

  4. Het idee was prima. Leer vervangen voor ander materiaal. Nu was de kwaliteit van Apple leren hoesje toch al niet de beste. Net als de siliconen trouwens.

    Heb de Finewoven mee besteld met de 15 pro. Even verpakking open gemaakt, gevoeld en direct weer terug gestuurd. Niet aan mij besteed dit materiaal.

    Voorlopig gebruik ik de cipres siliconen hoes. Totdat de leren hoesjes van Wiiuka uit 🇩🇪 en Alto uit 🇺🇸 binnen zijn. Ben benieuwd naar de kwaliteit van dat leer.

  5. Misschien moeten we eens geen hoesje gebruiken? Ik snap die hysterie niet.

  6. @Jeroen: Maar dan wordt de telefoon snel lelijk vooral nu met de iPhone 15

  7. Al vele jaren hoesjes van Apple voorbij zien komen, en ken een hoop mensen die ze al vele jaren kopen. Altijd is er wel wat mee, slijt gewoon te snel. Er zijn vaak goedkopere oplossingen die velenmalen beter zijn. Dus zal altijd Apple hoesjes overslaan.

  8. @Jeroen: Ik snap de ophef zeker wel! Als je zoveel geld vraagt voor een hoesje of bandje dan mag je kwaliteit verwachten, de klant betaalt immers!
    Helemaal geen hoesje gebruiken lijkt me helemaal duur! Ze krassen of barsten behoorlijk snel na een val.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.