FiIV iPad hotspot case

FiiV-case geeft simkaartloze iPad ook mobiel internet

Wil je graag mobiel internet op de iPad gebruiken, maar heb je geen mobiel model? De iPad-case FiiV voegt dan achterop een simkaartslot toe.

FiIV iPad hotspot caseDe iPad kan al gebruikmaken van mobiel internet, maar alleen als je het juiste model hebt gekocht. Bezit je een iPad-model met alleen Wi-Fi? Dan kun je niet zomaar verbinden met 3G en 4G. De iPad-case FiiV wil dit probleem oplossen. Achterop deze hoes zit namelijk een forse accu, die is verbonden met een ingebouwde hotspot. Hier steek je een simkaart in, waarna de iPad met het gegenereerde Wi-Fi-netwerk kan verbinden.

Hotspots zijn er natuurlijk al veel langer: je kunt zelfs de iPhone gebruiken om de mobiele verbinding naar je iPad te tetheren. Voordeel van de FiiV is dat de hotspot in een iPad-case is gebouwd, waardoor je geen los apparaat met je mee hoeft te dragen. De ingebouwde accu kan bovendien je iPad van extra stroom voorzien.

Je bestelt de FiiV door op Indiegogo minstens 99 dollar te doneren – plus 15 dollar aan verzendkosten. De case is er in eerste instantie alleen voor de iPad Air 1 en iPad mini. Het betreft een flexibel crowdfundproject, wat betekent dat de maker ongeacht het succes zijn geld krijgt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 december 2014, 17:19
Categorie Accessoires
Onderwerpen case, hotspot, indiegogo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.