Opera Mini iOS 8 extensie

Opera Mini laat je makkelijker links vanuit andere apps openen

Je kunt nu sneller links openen in apps in Opera's Mini-webbrowser. Hiervoor wordt een iOS 8-extensie gebruikt.

Opera Mini iOS 8 extensieiOS-webbrowser Opera Mini heeft een extensie voor iOS 8 toegevoegd in de laatste update. Een kleine, maar fundamentele toevoeging voor de app. Deze extensie maakt het namelijk een stuk simpeler om links in andere apps snel in Opera Mini te openen.

Het is in iOS niet mogelijk om een andere standaardbrowser in te stellen. Druk je op een link in een app, dan wordt deze in de meeste gevallen geopend in Safari. De iOS 8-extensie zorgt er echter voor dat je met slechts één tap meer dezelfde link in Opera laadt. Dit doe je door het deelvenster van iOS 8 te openen en Opera Mini te selecteren. Je moet de browser wel eerst toevoegen aan de lijst met app-extensies, door op het deelscherm te tappen op More. Een app moet bovendien iOS 8-extensies ondersteuning om hier gebruik van te maken.

De update breidt de manier waarop je snel links opent op nog meer manieren uit. Zo is het mogelijk om voortaan snel te zoeken naar de tekst die op je klembord staat. Links op je klembord kunnen ook met een enkele tap worden geopend.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 december 2014, 19:01
Categorie Apps
Onderwerp opera

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.