Feuerwear verkoopt iPad-case gemaakt van oude brandweerslang

De Rick-case van Feuerwear is een iPad-beschermhoes gemaakt van oude brandweerslangen. Hierdoor is de case stevig en duurzaam.

Feuerwear RickAfgelopen maand schreven we op iPhoneclub nog over Feuerwear-hoesjes voor de iPhone 5, die zijn gemaakt van oude brandweerslangen. Inmiddels heeft de hoesjesmaker ook een case speciaal voor de iPad. De case draagt de naam Rick en is verkrijgbaar in het zwart, wit en rood. Rick deelt een functie met de Smart Cover van Apple: vouw je de case open, dan wordt het scherm automatisch ontgrendeld. Door hem weer dicht te doen sluimert je iPad.

De Rick-case dient ook als standaard voor je iPad, zodat je hem bijvoorbeeld rechtop kunt zetten om een film te kijken. Het is ook mogelijk om hem slechts licht te kantelen, waardoor het makkelijker is om teksten te typen.

De slangen die Feuerwear gebruikt zijn ingezet bij eerdere brandweermissies, waardoor je soms nog gebruikssporen kunt zien. Op de slangen zijn ook serienummers te vinden, waardoor jouw Rick-case er iets anders kan uitzien dan op de productfoto’s. Je kunt de Rick-case bestellen voor 69 euro, inclusief verzendkosten en btw. De case is bedoeld voor de iPad 2, iPad 3 en iPad 4.

Feuerwear Rick drie kleuren

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 november 2012, 11:43
Categorie Accessoires
Onderwerpen beschermhoes, feuerwear

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.