FaceTime op basis van e-mailadressen in iOS 4.1 beta 3

In iOS 4.1 Beta 3 zit de mogelijkheid om een FaceTime-gesprek te starten op basis van een e-mailadres. Het wakkert de geruchten over FaceTime op de nieuwe iPod Touch.

FaceTime op basis van een e-mailadresIn de nieuwste beta-versie van iOS 4.1 zit de optie om een FaceTime-gesprek te starten op basis van een e-mailadres. Net als bij het versturen van een bericht, krijg je bij het starten van FaceTime vanuit het adressenboek een keuzemenu. Je kunt dan een gesprek starten op basis van een telefoonnummer van het contact, maar ook op basis van een e-mailadres.

De nieuwe functionaliteit voegt in eerste instantie weinig toe aan FaceTime op de iPhone 4. Elke iPhone heeft immers een telefoonnummer. Met het oog op de toekomst kan het echter interessanter zijn, omdat FaceTime dan ook mogelijk is op apparaten zonder telefoonnummer. Je kunt daarbij denken aan een iPod touch of iPad met een camera aan de voorzijde.

Het gerucht dat Apple volgende maand met een nieuwe iPod touch komt, die een camera aan de voorzijde zou bevatten, wordt door deze functionaliteit versterkt. Dat er later een nieuwe iPad op de markt komt die ook een camera krijgt, is niet onwaarschijnlijk.

Bron: Macrumors

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 augustus 2010, 21:10
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen facetime, ios 3, ipad, ipod touch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.