Evernote 7.3 op iOS: hoofdscherm nu zelf inrichten

Evernote voor iPhone en iPad heeft alweer een nieuw startscherm onder iOS 7. Ditmaal kan je de kleur aanpassen en hem naar je hand zetten.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Evernote 7 voor iOS 7Notitie-app Evernote heeft het hoofdscherm van de applicatie opnieuw omgegooid. Vorig jaar kreeg de app al een nieuw multifunctioneel, groen scherm bij de iOS 7-update van de app. Nu wordt het scherm opgebouwd zoals jij dat wilt. Je kan zelf vensters toevoegen, verplaatsen en verwijderen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om het scherm wit of zwart te maken. Het blijft niet bij die instellingen.

Je kan aangeven of je details wilt weergeven van de notities, notitieboeken en tags. Alleen het aan- of uitzetten van de details bij een notitieboek halen op het scherm van de iPhone niet uit. Je blijft alleen de aankondiging Notitieboeken zien in plaats dat je ziet welke notitieboeken je hebt. Toch zijn de nieuwe opties meer dan welkom. Omdat je ook de Evernote shop en de aankondigingen van Evernote kan uitschakelen, kan je het startscherm (eindelijk!) een beetje op rust brengen. Verder kan je ook bepalen of je de tags en notities zelf zichtbaar wil maken op de voorpagina.

Evernote iPhone startscherm aanpassen Evernote donker startscherm

Evernote versie 7.3 voor iPhone en iPad zorgt er verder voor dat ingescande visitekaartjes voortaan automatisch worden opgeslagen in je contacten op het toestel. Je kan de geluidskwaliteit van de audionotities instellen en er zijn verschillende fouten uit de app gehaald. Achteraf merken dat een ellenlange audio-opname als corrupt bestand is opgeslagen, mag nu echt niet meer voorkomen. De app moet ook stabieler zijn geworden en sneller synchroniseren.

Downloaden: Evernote (gratis, universeel, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 23:31
Onderwerpen evernote, notities

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.