Enlight-icon

Fotobewerk-app Enlight nu ook voor iPad beschikbaar

De stijlvolle fotobewerker Enlight is vanaf vandaag ook beschikbaar op de iPad. Daarnaast voegt de update nog wat functies toe die ook voor iPhone-gebruikers interessant is.

Enlight-iconEnlight, een van de populairste iPhone-apps van het moment, gaat nu ook zijn best doen om de iPad te veroveren. Na een update is de app ook geschikt voor Apple’s tablet.

Dit betekent op de eerste plaats dat je natuurlijk een stuk meer schermruimte app om je afbeeldingen te bewerken en voorzien van een filter. Omdat het om een universele app gaat, hoef je niet opnieuw te betalen als je Enlight al op je iPhone hebt staan. De prijs blijft hierdoor ook gewoon op €4,99 staan.

Lees ook: De 10 beste foto-apps voor iPhone en iPad

Meer nieuwtjes in de update

Enlight-iPad
De update voegt naast iPad-support ook een heal- en kloon-tool toe en je kunt je creaties nu ook exporteren als TIFF-bestanden. Ook zijn bestaande functies verfijnd en is de app er over het algemeen stabieler op geworden.

Enlight wist in relatief korte tijd een eigen plekje te veroveren in het grote aanbod aan fotobewerk-apps dankzij de uitgebreide functies die ook nog eens erg gemakkelijk in gebruik zijn. Een tactiek die aan blijkt te slaan, want de app is al wekenlang bovenin de lijst met de populairste betaalde apps te vinden, ook in Nederland.

Lees ook: Fotobewerkingsapp Enlight wil iPhone veroveren

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 juli 2015, 14:44
Categorie Apps
Onderwerp ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.