Apple Beta Software Programma.

Eerste publieke beta’s van iOS 9.1 en tvOS nu te downloaden

Apple heeft de eerste publieke betaversie voor iOS 9.1 beschikbaar gesteld aan gewone gebruikers. Hier lees je wat er nieuw is.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple Beta Software Programma.
Kijk je ook zo uit naar de middelvinger, de taco en de eenhoorn? Het zijn de nieuwe emoji in iOS 9.1 en je kunt ze nu al proberen, ook als je geen ontwikkelaar bent. Apple heeft namelijk de eerste publieke beta van iOS 9.1 beschikbaar gesteld, samen met de eerste publieke beta van tvOS. Geregistreerde gebruikers kunnen deze publieke betaversies nu downloaden.

Je kunt de publieke beta downloaden via Apple’s betawebsite, waarbij je je vooraf moet aanmelden. Als lid van het Apple Beta Software Program mag je iOS 9, El Capitan en tvOS alvast proberen. Dat geldt ook voor subversies zoals iOS 9.1, dat inhoudelijk niet zoveel verbeteringen kent. Vermoedelijk bevat iOS 9.1 vooral aanpassingen voor de iPad Pro, die in november op de markt komt.

Beta van tvOS nog niet te testen

Wat tvOS betreft: dit is gloednieuw en er zullen dan ook veel mensen zijn die het willen proberen. Maar… dat kan niet. De benodigde Apple TV 4e generatie ligt momenteel nog niet in de winkel.
Gisteren kwam de eerste iOS 9.1 beta voor ontwikkelaars al beschikbaar. Bovendien verschenen de Golden Masters voor iOS 9 en watchOS. De Golden Master voor El Capitan werd eerst vrijgegeven en werd later weer ingetrokken. Inmiddels is er ook een publieke Golden Master van El Capitan beschikbaar en kan iedereen weer enthousiast gaan testen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 september 2015, 11:31
Categorie iOS
Onderwerpen beta, ios 9.1

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.