apple iphone dlsleeve

Eerst een hoesje, dan een iPhone

Voor de iPod zijn ruim 4.000 accessoires verschenen. Boxwave heeft voor de Apple iPhone ook al hoesjes, reisladers, reservebatterijen, oordopjes en cradles klaar.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

apple iphone dlsleeveoor de iPod zijn ruim 4.000 accessoires verschenen, variërend van beschermhoesjes tot speakersystemen en FM-zenders. Gaat het met de iPhone dezelfde kant op? Nog voordat de iPhone op de markt is, heeft fabrikant Boxwave al een compleet assortiment accessoires klaar: hoesjes, reisladers, reservebatterijen, oordopjes en cradles.

Bij de meeste accessoires gaat het wel om universele spullen: zo zijn de oordopjes verkrijgbaar in 2,5 mm en 3,5 mm uitvoering en moet je zelf maar uitzoeken welke variant je voor de iPhone nodig hebt. BoxWave liet weten dat er nog meer iPhone-accessoires in de maak zijn. Wat ik niet zo goed begrijp is dat fabrikanten onopvallende en soms rondui lelijke hoesjes ontwerpen. Als je een stijlvol apparaat van een paar honderd dollar koopt, zou je die dan willen verstoppen in een doorsnee, slecht afgewerkt hoesje?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2014, 22:37
Categorie Accessoires
Onderwerpen case, hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.