Waterdichte Drifter speaker kan muziek lokaal opslaan

De Drifter speaker kun je met een gerust hart in het water gooien, en heeft niet eens een iPhone of iPod nodig om muziek af te spelen. Voordat je vertrekt kun je er namelijk ook muziek lokaal opslaan.

Drifter-header

Een waterbestendige speaker gebruiken als je in de buurt bent van water of de zee is heel verstandig. Dat jouw niet zo waterbestendige iPhone of iPod in de buurt moet zijn om er muziek mee af te spelen, is alleen wat minder handig. Met de Drifter hoef je hier geen zorgen om te maken, omdat deze draadloze speaker ook muziek lokaal opslaat.


De Drifter moet uitkomst bieden aan mensen die regelmatig op of in de buurt van het water te vinden zijn. De speaker kun je gebruiken zoals je dat bij iedere andere draadloze speaker doet. Gebruik Bluetooth om verbinding te maken met je iPhone of iPod als deze in de buurt is, of schakel over op Wi-Fi als de afstand iets groter is.

Drifter OS

Wat de Drifter zo bijzonder maakt is het besturingssysteem Drifter OS (een Android-variant) waar de gadget op draait. Dit maakt het mogelijk om 16GB aan muziek lokaal op te slaan, en dat zonder de hulp van een gekoppelde smartphone weer af te spelen. Je iDevice kun je met een gerust hart dus thuis laten als je een dagje naar zee gaat.

Drifter

De Drifter werkt met de meeste populaire muziekdiensten van het moment, waaronder Spotify en Apple Music. Met het touchscreen bedien je de speaker en selecteer je de nummers die je lokaal op wilt slaan voordat je het water opgaat. De Drifter is waterdicht en blijft drijven, en ziet er daarnaast erg stevig uit. De batterij moet het acht uur volhouden. Ook is er een ingebouwde camera aanwezig.

Pre-order korting

Als je er snel bij bent kun je een exemplaar voor $199,- (€179) bestellen op de website van Freedom Audio. De Drifter ploft dan in oktober op je deurmat. Na de pre-order periode stroomt de prijs omhoog naar $299,-.

Omdat het om een onbekende start-up gaat, is zo’n pre-order natuurlijk altijd een risico. Misschien is het dus verstandiger om even af te wachten en te kijken wat de eerste reacties zijn, al ben je daardoor wel honderd dollar duurder uit.

https://www.iculture.nl/gids/draagbare-speakers-iphone-ipad-vakantie/

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.