DODOcase voor iPad mini nu verkrijgbaar

DODOcase verkoopt een iPad mini-variant van de bekende DODOcase. Deze iPad-case zorgt ervoor dat je iPad mini lijkt op een moleskine-boekje.

DODOcaseDe makers van de bekende DODOcase verkopen ook een case voor de iPad mini. Deze iPad-case zorgt ervoor dat je iPad mini er van buiten uitziet als een Moleskine-notitieboekje. Hoewel de iPad mini pas op 2 november in de winkels ligt, kun je de iPad mini-DODOcase nu al bestellen.

De DODOcase is verkrijgbaar met een zwarte of gekleurde buitenkant. Een goedkoop model laat je de iPad in de case plakken met een speciaal soort lijm, terwijl een duurdere variant hem vasthoudt als een gewone case. De goedkoopste variant wordt verkocht voor $34,95. Bij verzending naar Nederland of België moet je wel rekenen op ongeveer 7 dollar aan verzendkosten. Voor 10 dollar extra kun je een tekst op de achterkant laten graveren.

Hoewel de DODOcase nu al besteld kan worden, moet je er niet op rekenen dat je de case direct om je iPad mini kunt doen. DODOcase maakt je case pas voor je nadat de bestelling is geplaatst, waardoor het in sommige gevallen een maand kan duren totdat hij naar jou toe wordt gestuurd. De DODOcase is daardoor niet ideaal als je zo snel mogelijk een case om je pas bestelde iPad mini wil doen.

DODOcase verkoopt ook een losse achterkant die je op de iPad mini kan plakken. Hiermee kun je voorkomen dat de achterkant van je iPad mini gekrast raakt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2012, 17:11
Categorie Accessoires
Onderwerpen beschermhoes, ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.