Breaking
Apple's maart 2024-aankondigingen
UPDATED
Toon of verberg de lijst met posts

MyBunjee: iPhone-bungeekoord voorkomt valschade

De MyBunjee is een elastiek dat je om je iPhone kunt binden. Hierdoor heb je een koord waarmee je de iPhone van een val kunt behoeden.

MyBunjeeEr is soms weinig voor nodig om je iPhone uit je handen te laten vallen. Je kunt een beschermende case gebruiken om mogelijke schade te voorkomen, maar de MyBunjee biedt een ander alternatief: dit elastiek bind je om de bovenkant van je iPhone, waarna je een koord aan bijvoorbeeld je broek of tas kunt bevestigen om een val op te vangen.


Elegant ziet het er niet uit, maar de MyBunjee kan je iPhone wellicht voor een flinke smak behoeden. Of je in alle situaties op het bungeekoord wil vertrouwen is natuurlijk wel de vraag: omdat hij met een elastiek om je iPhone zit bevestigd, is het altijd mogelijk dat een harde zwiep aan het koord je iPhone lostrekt. De makers denken echter wel het koord van pas komt bij een gewone val.

Je betaalt voor de MyBunjee £6,95, omgerekend €8,66. Voor verzending naar Nederland of België wordt daar (ca. €6,23) aan verzendkosten bovenop gerekend. Je kunt het beschermkoord kopen in het zwart, wit, grijs, groen, blauw, roze of paars.

Informatie

Laatst bijgewerkt
26 oktober 2012 om 14:33
Categorie
Accessoires

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.