DirectVoxx brengt spraakaccessoire voor iPod en iPhone uit

DirectVoxx gaat vanaf december de Muso uitbrengen, een extern apparaat dat $159 kost en waarmee je spraakcommando's aan je iPhone of iPod kunt geven.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

DirectVoxx MusoDe Muso van DirectVoxx is een apparaatje dat je op de iPod of iPhone kunt aansluiten, zodat je spraakcommando’s kunt geven. Leuk bedacht, maar wie gaat er nu een extra apparaat op zak steken wanneer bedrijven als Nuance en Fonix ook al met software bezig zijn. De Muso synchroniseert met de iTunes-bibliotheek van de gebruiker en heeft geen training nodig. Met een spraakcommando als “Play me some Led Zeppelin” kun je het afspelen van muziek starten.

Ook kun je de opdracht geven om bepaalde afspeellijsten of genres te spelen: “Gimme Jazz” en “How about some Rolling Stones” zijn voorbeelden van mogelijke commando’s. De Muso heeft echter ook wat intelligentie, want je kunt ook aangeven dat je iets soortgelijks als het laatste liedje wilt horen. De batterij van de Muso gaat 10 uur mee onder normale omstandigheden en je krijgt er een sync/laadkabel en een afstandsbediening bij zodat je de iPhone voortaan in je rugzak of tas kunt laten zitten. Vanaf december 2008 is de Muso verkrijgbaar via Amazon of rechtstreeks bij DirectVoxx. Het apparaat kost $159.

Via: MacDailyNews
Dankjewel, Truckdiver!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 juli 2008, 16:42
Categorie Accessoires
Onderwerpen accessoire, afstandsbediening, herkenning, spraak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.