Detailfoto’s van nieuwe iPhone- en iPad mini-dockconnectors opgedoken

Nieuwe gelekte onderdelen van de iPhone 5 en iPad mini tonen de nieuwe kleine dockconnector met 8 pinnen. Ook zit de hoofdtelefoonaansluiting bij beide apparaten aan de onderkant. De foto's zijn afkomstig van iResq.

iphone-5-8-pinNaarmate 12 september dichterbij komt, blijft het foto’s van gelekte onderdelen regenen. Het nieuwste ‘lek’ is te vinden bij reparatiebedrijf iResq, die foto’s zegt te hebben gemaakt van dockconnectors voor de nieuwe iPhone en iPad mini. De foto’s zijn nog geen bewijs dat beide producten bestaan of dat de kleinere dockconnector definitief wordt ingevoerd, maar ze zien er wel behoorlijk gedetailleerd uit. Ook komen de foto’s overeen met een eerdere dockconnector die een paar dagen geleden via MacRumors de wereld in ging. Alles wijst erop dat we de oude 30-pins dockconnector vaarwel kunnen zeggen, waarbij we hopen dat Apple een adapter uitbrengt voor oudere accessoires. De dockconnector op de foto heeft bij beide apparaten een hoofdtelefoonaansluiting aan de onderkant van het apparaat.

iphone5-dock-conncotor

ipad mini iphone dock connectors

In de foto’s is sprake van een 8-pins dockconnector voor de witte iPhone 5. Het bedrijf kreeg een hoop vragen over de bovenzijde van de dockconnector, met name of er contactpuntjes aanwezig zijn. Dat blijkt niet het geval: de contactpuntjes blijken alleen aan de onderkant te zitten.

iphone-5-8-pin-top

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 augustus 2012, 11:21
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen dock connector, ipad, onderdelen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.