De nieuwe iPhone heeft een naam: BCG-E2430A

De iPhone waarvan wordt verondersteld dat het een prototype van de volgende iPhone is, de N94, heeft in de laatste iOS 5 beta 7 een codenaam van de FCC gekregen. Dat benadrukt dat het een nieuw toestel is.

De federale communicatiecommissie van de Verenigde Staten, de FCC, heeft de volgende iPhone een naam gegeven die afwijkt van de huidige iPhones op de markt. Dat bevestigt wat we allang wisten: er komt een nieuwe iPhone aan. BCG-E2430A is de typenaam die je vermoedelijk op de rug van de volgende iPhone zal vinden, op de plek waar op de iPhone 3GS bijvoorbeeld BCGA1203B staat en op de iPhone 4 BCGE2380A. De code is ook anders dan de Amerikaanse CDMA-iPhone, want die heeft de FCC-code BCGE2422A. De ‘naam’ is nog niet officieel vrijgegeven, maar werd ontdekt in een tekstbestand dat vrijkwam in de laatste iOS 5 Beta 7 in het iPhone-prototype N94.

Wie alle details wil weten: de codenaam werd aangetroffen in een bestand met de naam ‘RegulatoryInfo-N94AP@2x~iphone.png’ en is gevonden in de About-sectie bij de instellingen van de iPhone. Wie weet komt het ooit nog van pas bij een quiz.

FCC code voor de N94 prototype

Via MacRumors

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 september 2011, 22:07
Categorieën Geruchten, iDevices, Round-up
Onderwerpen fcc, nokia, prototype

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.