apple-logo-bill-graham

Apple gestart met aankleding van Bill Graham-gebouw voor 9 september

Apple is gestart met de decoraties van het Bill Graham Civic Auditorium. De eerste posters en vlaggen hangen alvast klaar voor 9 september.

Het grote iPhone-evenement begint pas volgende week woensdag, maar Apple is alvast begonnen met de eerste voorbereidingen. Bij het Bill Graham Civic Auditorium in San Francisco zijn de eerste decoraties te zien. Er hangen posters aan de buitenmuren van het gebouw en Apple heeft deze keer zelfs vlaggen aangebracht.

apple-logo-bill-graham
Hoeveel Apple-medewerkers zouden er nodig zijn om een gloeilampje te vervangen?

De slogan van dit evenement is: ‘Hey Siri, Give Us a Hint’ en dat kan zowel naar de nieuwe iPhones als naar spraakbediening voor de Apple TV verwijzen. In het gebouw is ruimte voor 7.000 gasten, die de onthulling van de iPhone 6s en iPhone 6s plus gaan meemaken. Mogelijk krijgen we ook een glimp van de iPad Pro te zien.

Het gebouw zelf ligt in een wat armer gedeelte van San Francisco, maar Apple doet z’n best om de aankleding wat op te fleuren met de paars-witte Apple-logo’s.

bill-graham_2

bill_graham-3

De komende dagen zullen we nog wel meer activiteiten zien rondom het gebouw. Apple heeft de straten laten afzetten, wat mogelijk erop wijst dat er ook nog tenten of andere bouwwerken worden neergezet, zoals eerder gebeurde bij de aankondiging van de Apple Watch.

Het evenement gaat van start op woensdagavond 9 september om 19:00 uur Nederlandse tijd en de iCulture-redactie is natuurlijk die avond op volle sterkte aanwezig om je op de hoogte te houden van alle aankondigingen. Je kunt ons volgen via Twitter, via Facebook of via de artikelen op de site.

Foto’s via: @Jamesco en Cult of Mac

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 september 2015, 7:54
Categorie Apple
Onderwerpen apple event, san francisco

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.