David August iPad-hoesje kost 7000 dollar

David August heeft een iPad-hoesje op de markt gebracht die 6.900 dollar kost. Het is een van de duurste iPad-cases op de markt.

david-august-ipad-caseHet is altijd lastig om na te gaan of je met ‘s werelds duurste iPad-accessoire te maken heeft. Je weet maar nooit of er in een exclusief winkeltje in Qatar een nóg duurder hoesje te vinden is. David August, een luxe boetiek in Costa Mesa (Californië) heeft in ieder geval een dure cadeausuggestie voor de feestdagen: een iPad-hoesje van $6.900, gemaakt van alligatorleer.

De hoes wordt op ambachtelijke wijze gemaakt in Italië en je kunt kiezen uit glanzend of mat leer in 20 verschillende kleuren. De iPad-case is 14 keer duurder dan de prijs van de iPad ($499). David August verslaat daarmee het luxemerk Tod’s, dat al een iPad-hoesje van alligatorleer uitbracht voor $4.900.

De Californische winkelier bedient klanten zoals Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone en Will Smith. Ze hebben een complete set lederen accessoires laten maken, met onder andere een laptoptas van $12.900, een horlogehouder voor $7.800 en een bakje om ringen en andere accessoires in te leggen voor $2,400. De complete set kost $37.000 maar je kunt ook losse items kopen. De levertijd is 2 tot 4 weken, dus voor de kerst komt deze prijzige collectie net te laat.

Via: JustLuxe

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 december 2010, 19:16
Categorie Accessoires
Onderwerpen beschermhoes, ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.