Reacties voor: Crash Reporter maakt crashes inzichtelijk (jailbreak)

Hoe meer tweaks en hacks je naast elkaar geïnstalleerd hebt, hoe groter de kans dat ze elkaar na verloop van tijd in de weg kunnen zitten. Met behulp van de applicatie Crash Reporter kun je achterhalen wat een crash heeft veroorzaakt en ook meteen een crash log sturen naar de betreffende ontwikkelaar. De applicatie werkt voor zowel App Store applicaties als voor jailbreak-software.
Paul Pols -

Reacties: 10 reacties

  1. Bedacht ik me toch echt gister dat zo’n applicatie super handig zou zijn aangezien ik een mobile substrate addon heb die op het moment continu crasht.

  2. nice dit had ik egt ff nodig want me iphone 3g doe de laatste tijd zo sloom waarschijnelijk veel ste veel thema’s & tweaks aanstaan 🙁

  3. Het gaat hier om crashes van apps toch en niet van je iPhone als geheel?

  4. Zover ik begrijp gaat het om de iPhone als geheel, dus als je iPhone crasht dan kun je zien waardoor die dus is gecrasht.

  5. Het gaat om zowel crashes van applicaties als van je iPhone naar safe mode en instant-reboots (in het laatste geval is het natuurlijk wel de vraag in hoeverre de log-procedure de crash betrouwbaar gaat kunnen beschrijven).

  6. Zeer handig!
    Meteen gedownload…lockinfo wil nog wel eens voor een crash zorgen.
    Bedankt voor de tip!

  7. Zie net dat er weer een nieuwe versie is uitgebracht door de developer.
    http://code.google.com/p/networkpx/downloads/detail?name=hk.kennytm.CrashReporter-0.2d.deb

    Deze developer is vlg mij dezelfde als v GriP notifier (btje buggy naar mijn mening, en hij is ermee gestopt).

    Aangezien het nog volop in ontwikkeling is Mss verstandig om even te wachten met installeren? Straks installeer ik iets om ccrashen te stoppen en krijg ik juist problemen

  8. maar eens proberen, mijn apps crashen momenteel bij het opstarten……. ff hyves opstaren, 1 tel en doet niet, telegraaf nog ff proberen, 1 tel en nee wil het ook niet doen. Crash reporter opstarten mmmm staat alleen Cydia en niks over hyves en telegraaf. Helaas dus lijkt niet te werken

  9. worden de mensen met een jailbreak niet gek van al die crashen, ik hoor alleen maar ellende van virus, crash,etc

    ik heb zo n gevoel dat je zo n stress telefoon krijgt, alleen maar ellende,

    fijn dag verder,

  10. @thrilla: ik kan me juist weer voorstellen dat het frustrerend is om alle mogelijkheden voor jailbreakers op deze site langs te zien komen en er zelf geen ervaring mee te hebben. Je kunt van mij aannemen dat jailbreakers die met enig beleid omgaan met hun iPhone over het algemeen niet meer last hebben van een virus of crashes dan jij. Daarnaast hebben ze misschien iets meer een durf te leven mentaliteit.

    Zoals ook in de introductie vermeld staat is Crash Reporter overigens juist ook bedoeld voor applicaties in de App Store (zoals in het geval van de bovenstaande screenshots), alleen heb je een jailbreak nodig om gebruik van te kunnen maken van deze applicatie.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.