Met de COVR Case 6 maak je stiekem foto’s

Hoe vaak heb jij een foto niet gemaakt terwijl je het eigenlijk wel wilde? Waarschijnlijk lag dit aan de angst om betrapt te worden, maar dat is met de COVR case verleden tijd.

COVR iPhone 6 cameralensGeef het maar toe, ook jij hebt wel eens iets willen fotograferen maar durfde het niet uit angst om ontdekt te worden. Ineens je iPhone in de lucht houden valt ook behoorlijk op, maar met de COVR Photo Case 6 wordt het een stuk lastiger om ontmaskerd te worden.

De Kickstartercampagne van de COVR Case 6 omschrijft het allemaal heel onschuldig: je kunt er bijvoorbeeld spontane foto’s mee maken van familieleden, in plaats van die geforceerde kiekjes die een stuk minder leuk zijn. In werkelijkheid weten de bedenkers vast wel waar hun iPhone-hoesje echt voor gebruikt gaat worden: het stiekem fotograferen van mensen in de trein en op andere openbare plekken, zonder de kans om gesnapt te worden.

COVR heeft een verschuifbare lens

Op de uitstekende spiegellens na is het namelijk niet te zien dat je een foto maakt met de COVR Case 6 om je iPhone 6. Deze prism-lens zit verwerkt in het hoesje. Je schuift deze gemakkelijk over de camera heen. Hierdoor fotografeer je dus niet vooruit, maar naar boven, wat goed van pas komt als je de iPhone ‘normaal’ vasthoudt.

COVR Case met extra schoklaag De COVR Case met een iPhone 6

Naast de lens is er ook een schokabsorberende laag aanwezig, die je om je iPhone 6 kunt doen voor wat extra bescherming. Vervolgens plaats je de COVR hier omheen en kun je via een speciale app snel selecteren met welke lens je een foto wilt maken.

Op de Kickstarterpagina kun je jouw eigen iPhone 6 COVR bestellen vanaf 55 dollar. Als het streefbedrag van $25.000 gehaald wordt zullen de eerste exemplaren al in juni op de post worden gedaan. Paparazzo in spé met een iPhone 5 kunnen hun lol op met de iPhone 5 COVR, waar eerder al een succesvolle Kickstartercampagne voor gehouden is.

Wel belangrijk om te onthouden is dat je de flits niet kunt gebruiken als je de COVR Case 6 over je cameralens geschoven hebt. Maar elk nadeel heeft ook een voordeel: het zal je nooit meer overkomen dat de flits afgaat als je iemand in het geheim probeert vast te leggen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 mei 2015, 16:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen fotografie, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.